Αθλητισμός

Κριστιάν Μπίστροβιτς: Συνεχίζει να είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ

Κριστιάν Μπίστροβιτς: Συνεχίζει να είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ
Κριστιάν Μπίστροβιτς: Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ μπορεί ακόμα να βρεθεί στην Τούμπα, σύμφωνα με ρώσικα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ρώσικα ΜΜΕ, η ομάδα της Τούμπας δείχνει ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Μπίστροβιτς, τον 22χρονο μέσο της ΤΣΣΚΑ. Βέβαια και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Ρώσοι εκτιμούν ότι το ενδιαφέρον αυτό θα αυξηθεί ή θα μειωθεί, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς κόντρα στην Κράσνονταρ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Ρωσίας, σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του Κροάτη Μπίστροβιτς, τονίζοντας πως στις διαπραγματεύσεις για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή εμπλέκεται και ο γνωστός ατζέντης, Γιούριτσα Βράνιες, ο οποίος εμφανίζεται να έχει στενές σχέσεις με τον Όλαφ Ρέμπε.

Ο Μπίστροβιτς αγωνιζόταν μέχρι το 2018 στην Σλάβεν Μπελούπο, όταν και αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με τη ρωσική ομάδα έγραψε έκτοτε 59 συμμετοχές την τελευταία διετία ενώ φέτος παλεύει να βρει θέση βασικού στην ομάδα, προερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος και αναμφίβολα αυτή είναι μία θέση που απασχολεί υπό προϋποθέσεις τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι στην παρούσα φάση έχουν στρέψει την απόλυτη προσοχή τους στον τελικό της Τετάρτης, αφήνοντας για την ώρα τα μεταγραφικά στην άκρη, όπως αναφέρει το SDNA.

Σε άλλα νέα της ομάδας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι πεπεισμένοι πως ο Πέλκας πρέπει να μείνει τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια καλή φουρνιά που αρκετοί από αυτούς έχουν αρχίσει να παίζουν στην πρώτη ομάδα. Πριν από αυτούς και σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ δεν έβγαζε τόσα ταλέντα, ξεπετάχτηκε ο Δημήτρης Πέλκας. Οι άνθρωποι της ομάδας γνώριζαν ότι έχουν στα χέρια τους ένα σπάνιο ταλέντο και πήραν την απόφαση να τον στείλουν δανεικό σε ομάδες που θα είχε αποδεδειγμένο χρόνο συμμετοχής.

Για μια χρονιά αγωνίστηκε στην Καλαμαριά και την επόμενη μετακόμισε στην Πορτογαλική Βικτόρια Σετουμπάλ. Η παρουσία του στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα του έκανε καλό καθώς επέστρεψε έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής χαφ άρχισε να παίζει όλο και περισσότερο και σύντομα έγινε βασικό στέλεχος για τους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα ο Πέλκας ήταν σημαντική μονάδα στα τρία Κύπελλα και το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments