Αθλητισμός

Ολυμπιακός Φορτούνης: Κανονικά στην αποστολή για την Ομόνοια ο Έλληνας διεθνής

Ολυμπιακός Φορτούνης: Κανονικά στην αποστολή για την Ομόνοια ο Έλληνας διεθνής
Ολυμπιακός Φορτούνης: Θα είναι κανονικά στην αποστολή του Μαρτίνς για τη ρεβάνς με την Ομόνοια.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν θα λείπει από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια, καθώς περιλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή. Μπορεί ο Έλληνας διεθνής να είχε μείνει εκτός στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά θα δώσει το παρών στη Λευκωσία, όπου οι ερυθρόλευκοι τεστάρουν το εισιτήριό τους για τους ομίλους του Champions League. Ο λόγος που έμεινε εκτός στο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν μια κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, ωστόσο τώρα είναι καλά και ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με την αποστολή να παραμένει η ίδια σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όπως αναφέρει το SDNA. H αποστολή των “ερυθρολεύκων” θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για την Κύπρο.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μαρτίνς:

Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Η νίκη επί του Παναιτωλικού

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις του στη Super League, πανηγύρισε στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Ελ Αραμπί να ανοίγει το σκορ στο 48΄ και τον Καφού να «σφραγίζει» το «τρίποντο» στο 86΄. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μία καλή… προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους», ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια (29/9) για τα πλέι οφ του Champions League.

Η καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν να επιδείξουν μόλις δύο αξιόλογες ευκαιρίες πριν πάρουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Η πρώτη ήρθε στο 40΄, όταν ο Μασούρας έγινε αποδέκτης της σέντρας του Ελ Αραμπί από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κνετ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπί έπιασε κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κνετ απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας ανέπαφη την εστία του. svg%3E

Ο Ολυμπιακός, όπως έκανε και με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα ανέβασε στροφές στο β΄ μέρος και «καθάρισε» το ματς. Με το… καλημέρα στην επανάληψη οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ. Στο 48΄ και μετά από ωραίο γύρισμα του Ραντζέλοβιτς από τα δεξιά ο Ελ Αραμπί «εκτέλεσε» τον Κνετ κι «έγραψε» το 1-0.

Έντεκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ξέσπασαν προσωρινά σε πανηγυρισμούς, μετά το γκολ του Ματσόλα, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος όχι μόνο δεν απειλήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, αλλά στο 86΄ «κλείδωσε» τη νίκη.

Σε ρόλο δημιουργού ο Χασάν, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Μεντίνα, έφυγε στην επίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Καφού, με τον τελευταίο να πλασάρει προ κενής εστίας (2-0).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments