Lifestyle

Φιλαρέτη Κομνηνού: Για τον Φρέντυ Γερμανό μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή της κόρης του

Φιλαρέτη Κομνηνού: Για τον Φρέντυ Γερμανό μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή της κόρης του
Φιλαρέτη Κομνηνού: Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση και σχολίασε την γνωριμία της με τον Φρέντυ Γερμανό.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η σπουδαία ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, και μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, για τις συνεργασίες της, για τα όχι που χρειάστηκε να πει αλλά και για τη νέα σειρά του Alpha στην οποία πρωταγωνιστεί «Αγγελική».

Για τις φορές που χρειάστηκε να αρνηθεί κάποια πρόταση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λες μερικά όχι που μπορεί να κοστίζουν στον λογαριασμό σου στην τράπεζα αλλά τα λές. Για να είμαι καλά εγώ είπα αρκετές φορές “όχι”. Κάποιες φορές που μπερδεύτηκε το ένστικτό και είπα “ναι” υπήρχε αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα. Ευτυχώς, που στη δουλειά μας υπάρχει η ημερομηνία λήξης. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα μιλάω περισσότερο για το θέατρο. Στην τηλεόραση ήμουν τυχερή, οι σειρές πήγαν πολύ καλά και έχω τα καλύτερα να θυμάμαι».

Η σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό και η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού

Λίγο αργότερα, μίλησε για την σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό, εξομολογούμενη την άριστη σχέση τους, συγκινώντας με τα λόγια της την παρουσιάστρια, η οποία και προσπάθησε διακριτικά να αλλάξει θέμα: «Ερχόταν στα γυρίσματα και γίναμε φίλοι. Δεν ξεχνάω τα τηλεφωνήματα, που μιλούσαμε πολλές ώρες. Κατάλαβα ότι επικοινωνούσαμε σε ανθρώπινο επίπεδο. Μου κόστισε που τον έχασα σαν φίλο πολύ γρήγορα», ενώ πρόσθεσε αμέσως μετά: «Δεν ήταν τυχαίος άνθρωπος, ήταν μοναδικός».

Η Φιλαρέτη Κομνηνού γνώρισε τον Φρέντυ Γερμανό στη σειρά ”Εκτέλεση” του 1993, στην οποία και ο ίδιος υπέγραφε σενάριο. Διαπίστωσαν αμέσως τη χημεία που υπήρχε μεταξύ τους, επικοινωνούσαν σε βάθος και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία, ενώ, όπως αναφέρει και εκείνη, ο χαμός του ήταν μεγάλο πλήγμα. Ο Φρέντυ Γερμανός μεταξύ άλλων έχει γράψει ιστορία σαν δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση.

Ποια είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι γεννημένη το 1958, απόφοιτη της δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Ακόμη, ήταν καθηγήτρια στο Εθνικό Θέατρο για 8 χρόνια. Δίδαξε σε αρκετές δραματικές σχολές, μεταξύ των οποίων και η Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες και σκηνοθέτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments