Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [27/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [27/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [27/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [27/09/20].

Κριός

Θα προτιμούσατε να κάθεστε με τις ώρες και να ακούτε μια βαρετή διάλεξη από το αφεντικό σας, παρά να πάτε οπουδήποτε με λάσπη και χώμα. Αλλά τι να γίνει, που το ταίρι σας έχει τη φαεινή ιδέα να έρθετε σε επαφή με την φύση. Κάντε του το χατίρι σήμερα. Την επόμενη φορά θα πάτε κάπου που θα επιλέξετε εσείς.

Ταύρος 

Η μέρα σας δίνει την τέλεια δικαιολογία για να μιλήσετε με το ταίρι σας. Δεν χρειάζεται να του κάνετε κήρυγμα. Απλά πιστεύετε ότι πρέπει να συζητήσετε κάτι σημαντικό. Προσέξτε μην αρχίσετε να απεραντολογείτε με τα ίδια και τα ίδια, θα το κάνετε να βαρεθεί και να πάει για ύπνο.

Δίδυμοι

Δεν θα επιτρέψετε στον/στην αγαπημένο/η σας να είναι βαρετός/ή σήμερα. Η ενέργεια της ημέρας απλά δεν ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορά. Είστε αποφασισμένοι να τον/την πάτε σε κάποιο διαφορετικό και συναρπαστικό μέρος. Κάπου που να αποπνέει ρομαντισμό και μαγεία. Προχωρήστε!

Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας ενισχύει το πάθος, την περιπέτεια και την ριψοκίνδυνη φύση σας. Βαρεθήκατε να είστε διαρκώς τυπικοί στην δουλειά και στις υποχρεώσεις σας, θέλετε να περιηγηθείτε στον κόσμο της περιπέτειας. Μην περιμένετε ούτε λεπτό. Πάρτε και τον/την σύντροφό σας μαζί! svg%3E

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Πριν το κάνετε όμως, θα πρέπει να δείξετε περισσότερο πάθος και αφοσίωση, καθώς ο/η σύντροφός σας ανησυχεί για το ότι συχνά φαίνεστε απόμακροι. Κάπως θα πρέπει να του/της δείξετε ότι κάτω από αυτό το ψυχρό παρουσιαστικό, κρύβεται μια τρυφερή καρδιά που χτυπά μόνο για αυτόν/αυτήν.

Παρθένος

Αν νομίζετε ότι το να ερωτευτείτε είναι σαν να κάνετε ένα άλμα στο κενό, η ενέργεια της μέρας θα σας αποδείξει ότι έχετε δίκιο. Έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με κάποιο άτομο που θαυμάζετε εδώ και καιρό από μακριά. Αρπάξτε την για να του εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Δείξτε θάρρος!

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό δίνει την δυνατότητα σε εσάς και το ταίρι σας να προγραμματίσετε μια μελλοντική απόδραση. Θέλετε, όμως, να την κάνετε λίγο πιο περιπετειώδη. Δεν σας φτάνει απλά να κάθεστε και να πίνετε τα κοκτέιλ σας δίπλα στην πισίνα. Θέλετε να έρθετε σε επαφή με την άγρια φύση, την περιπέτεια και το άγνωστο. Τα άστρα λένε να το τολμήσετε.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξετε το στυλ σας. Υπάρχει μια περιπετειώδης ατμόσφαιρα στον αέρα, οπότε αντί να μένετε μέσα και να παρακολουθείτε τηλεόραση, βγείτε και κάντε κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό. svg%3E

Τοξότης 

Ο έρωτας σήμερα έχει κάτι απρόβλεπτο. Εσείς όσο και το ταίρι σας θέλετε να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Μπορεί να αφορά ένα ταξίδι, όχι απαραίτητα με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Μπορεί να πρόκειται για ένα πνευματικό ταξίδι αμοιβαίας κατανόησης, που θα βοηθήσει και τους δυο σας να συσχετίζεστε πραγματικά μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Το ταίρι σας δείχνει να βαριέται θανάσιμα σήμερα. Γυρνάει σαν χαμένο στο σπίτι, παίρνει το ένα πράγμα και αφήνει το άλλο, δεν βολεύεται πουθενά. Προτείνετέ του να κάνετε κάτι έξω από την ρουτίνα σας. Πηγαίνετε σε ένα καινούργιο μέρος για βόλτα και δείπνο ή ψωνίστε για να μαγειρέψετε μια εξωτική συνταγή.

Υδροχόος

Ο έρωτας έχει μια δόση περιπέτειας σήμερα. Σκέφτεστε βόλτες στο Νείλο με το ταίρι σας κάτω από τον έναστρο ουρανό ή σαφάρι στην άγρια ζούγκλα της Αφρικής. Όλα αυτά είναι λίγο ανεδαφικά… Αλλά σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον ένα νέο και συναρπαστικό πράγμα, που μπορείτε να δοκιμάσετε και οι δύο!

Ιχθύες

Είναι λογικό να νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα… Πέρα από το να φτιάχνετε τα χαρτιά σας, να καθαρίζετε το σπίτι ή ό,τι άλλο κάνετε συνήθως. Θα άρεσε πολύ και στο ταίρι σας, αν μία φορά του κάνατε έκπληξη για να πάτε κάπου αλλού και να αναλάβετε τα πάντα. Κάντε την υπέρβαση γι’ αυτή τη φορά!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments