Αθλητισμός

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: 1-1

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: 1-1
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Μοιράστηκαν τους βαθμούς οι δύο ομάδες.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο «Αλκαζάρ» η ΑΕΛ και ο Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της Superleague. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Μακέντα, αλλά ισοφαρίστηκαν από τους γηπεδούχους λίγο πριν το τέλος του ματς, με γκολ του Πινακά.

Οι δύο ομάδες έψαχναν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, καθώς αμφότερες είχαν γνωρίσει την ήττα στο πρώτο ματς που έδωσαν για τη νέα σεζόν. Τελικά, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι πήραν από ένα βαθμό αφού η Λάρισα κατάφερε να σκοράρει στα τελευταία λεπτά αφού φαίνεται πως το «Αλκαζάρ» της έφερε γούρι. Είχε να αγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο εδώ και δέκα χρόνια.

Για τον Παναθηναϊκό ντεμπούταραν οι Αϊτόρ και Χουάνκαρ, ενώ σε σχέση με το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα ξεκίνησαν οι Σένκεφελντ και Μπουζούκης στο αρχικό σχήμα. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 26′ και πήρε το προβάδισμα. Ο Μπουζούκης έδωσε ωραία κάθετα δεξιά στον Αϊτόρ, αυτός μπήκε στην περιοχή, έκανε την ενέργεια γύρισε παράλληλα προς τον Μακέντα ο οποίος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Σε δεύτερο χρόνο μετά από κόρνερ ο Αϊτόρ έκανε τη σέντρα με τον Μακέντα να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος, όπως έπεσε και η απόδοση του «τριφυλλιού».

Στο 65′ κοντά στην ισοφάριση έφτασε η ΑΕΛ. Ο Σάντσες έκανε λάθος γύρισμα, ο Μιλοσάβλιεβιτς πήγε να μπει στην φάση, έκανε το πλασέ αλλά ο Διούδης σε πρώτο χρόνο έσωσε σωτήρια την εστία του και εν συνεχεία απομάκρυνε η άμυνα του Παναθηναϊκού.

Στο 85′ (μόλις) είχαμε την πρώτη καλή στιγμή του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος. Ο Αϊτόρ πήρε τη μπάλα, πέρασε τον αντίπαλο του μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά ο Νάγκι μπλόκαρε τη μπάλα. Τελικά η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση στο 87′, με γκολ του Πινακά με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τόρζε από τα δεξιά.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (72’ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μιχαήλ (77’ Μούζεκ), Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (73’ Γκαζάλ), Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς (72’ Πινακάς), Τρούγιτς (57’ Πλατέλλας), Ντουρμισάι.

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (75’ Πούγγουρας), Μπουζούκης (88’ Σερπέζης), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Αϊτόρ (88’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (74’ Σαβιέρ), Καρλίτος (90’+2’ Ιωαννίδης).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments