Αθλητισμός

Βαθμολογία Superleague: Πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά το ματς της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό

Βαθμολογία Superleague: Πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά το ματς της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό
Βαθμολογία Superleague: Στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται ο Άρης. Δεν έχουν, βέβαια, όλες οι ομάδες τα ίδια παιχνίδια.

Τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήραν η ΑΕΛ και ο Παναθηναϊκός μετά το αποψινό παιχνίδι στο «Αλκαζάρ» που έληξε με 1-1. Θυμηθείτε όλα τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Η 3η αγωνιστική της Super League ξεκίνησε το Σάββατο στον Βόλο, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) με την τοπική ομάδα. Έτσι, ο «Δικέφαλος» είχε μια δεύτερη απώλεια νωρίς στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός λίγο αργότερα υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και τον νίκησε 2-0, χάρη στην αλλαγή του ρυθμού που έδωσε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς η είσοδος του Ματιέ Βαλμπουενά.

Την Κυριακή το μεσημέρι Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ ίδιο αποτέλεσμα και σκορ είχαμε και στο Ηράκλειο και την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Ήταν δύο ματς που όσοι τα παρακολούθησαν ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο. Ο αγώνας με τον Άρη ήταν το πρώτο ματς που έδωσε ο ΠΑΣ στη νέα σεζόν, καθώς είχε ζητήσει να ξεκινήσει αργότερα τις υποχρεώσεις του.

Η ΑΕΚ πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη Λαμία και τη νίκησε εύκολα 3-0. Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής – το μόνο ματς που δεν έγινε ήταν αυτό του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω της εξαίρεσης που έχει πάρει η Ελαφρά Ταξιαρχία – έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (28/9) με τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ.

Ο Μακέντα έβαλε μπροστά στο σκορ το «τριφύλλι», αλλά η ΑΕΛ ισοφάρισε λίγο πριν να τελειώσει το ματς με τον Πινακά.

Δείτε τη βαθμολογία

* Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει παίξει στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Κατά συνέπεια δεν έχει ματς και οι αντίπαλοί του μέχρι τώρα έχουν ματς λιγότερο.

** Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει παίξει μόνο 1 ματς. Κατά συνέπεια και οι αντίπαλοί του στις 2 πρώτες αγωνιστικές έχουν ματς λιγότερο.

*** ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν από 2 ματς. Το μεταξύ τους ντέρμπι της πρεμιέρας αναβλήθηκε γιατί τέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό Κυπέλλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments