Αθλητισμός

Μιχόγεβιτς ΠΑΟΚ: Το super deal φέρει την υπογραφή των Βρύζα – Διαμαντόπουλου

Μιχόγεβιτς ΠΑΟΚ: Το super deal φέρει την υπογραφή των Βρύζα – Διαμαντόπουλου
Μιχόγεβιτς ΠΑΟΚ: Τα νούμερα της συμφωνίας δείχνουν πολλά.

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε στην τουρκική Γκεζτέπε τον Μάρκο Μιχόγεβιτς. Το Sportime αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στη συμφωνία, ενώ σημειώνει ότι για αυτήν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να ευχαριστεί το δίδυμο των Βρύζα – Διαμαντόπουλου.

Η αθλητική εφημερίδα αναφέρει συγκεκριμένα: «Πέρασε στα ψιλά, αλλά τα νούμερα είναι πάντα ψυχρά και δείχνουν διαφορετικά πράγματα. Το deal του Μιχόγεβιτς στην Γκέζτεπε, εγγυημένα, έχει φέρει στον ΠΑΟΚ περισσότερα απ΄όσα έφερε (π.χ.) ο δανεισμός του Βέρντε στην Σπέτσια. 500 χιλιάρικα καταβάλλονται από τους Τούρκους, ίσα δηλαδή ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του Ζίβκοβιτς, με τον «Δικέφαλο» να κρατάει και ένα 15% μεταπώληση. Συμφωνία με υπογραφή Βρύζα – Διαμαντόπουλου».

Ο Μιχόγεβιτς από τη στιγμή που επέστρεψε από τη Γερμανία είχε αρκετές προτάσεις και οι «ασπρόμαυροι» επέλεξαν την καλύτερη για την ομάδα και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο 24χρονος Βόσνιος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκεια 3+1 χρόνων.

Οι αναρτήσεις Γκεζτέπε και ΠΑΟΚ στο Twitter

«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί»

Ο Μαρκ Μπεσόνοφ, δημοσιογράφος από το ρωσικό Sport24, έδωσε μιλώντας στο Metropolis 95.5 τα φώτα του για τα πλάνα του τεχνικού της Κράσνονταρ εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα play offs του Champions League. «Θα παραμείνω στη Ρωσία. Θα δω φυσικά το παιχνίδι. Δεν ξέρω πόσοι δημοσιογράφοι θα έρθουν» είπε αρχικά και συνέχισε για τους τέσσερις: «Είναι πολύ δύσκολο να παίξουν οι Μπεργκ και Βάντερσον, αλλά θα φανεί. Τα κενά του Πετρόφ και του Κάιο θα καλυφθούν από άλλους παίκτες. Ο Κλάεσον και ο Καμπελά ξεχωρίζουν».

Τόνισε ότι: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί γιατί στην Ελλάδα παίζει καλύτερα και οι ρωσικές ομάδες δυσκολεύονται». Τέλος, αναφέρθηκε στον Μπίστροβιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ: «Στην αρχή του καλοκαιριού δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή. Τώρα μετά από μία παραχώρηση παίκτη υπολογίζεται. Έχει καλά στοιχεία και θα παραμείνει στην ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments