Lifestyle

Νάταλι Θάνου: Το αγαλματένιο της κορμί ζαλίζει

Νάταλι Θάνου: Το αγαλματένιο της κορμί ζαλίζει
Νάταλι Θάνου: Το γεγονός ότι πολλοί μιλούν για τα ατελείωτα πόδια της δεν είναι τυχαίο.

Το Instagram της Νάταλι Θάνου παραμένει καλοκαιρινό, παρότι είμαστε μια «ανάσα» από τον Οκτώβριο.

Η ξανθιά καλλονή με τα ατελείωτα πόδια είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, με ύψος πάνω από 1.80, αγαλματένιο κορμί και εμφάνιση που τα «σπάει». Άλλωστε, η Νάταλι Θάνου από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Θυμίζουμε πως το εκρηκτικό μοντέλο και τραγουδίστρια από τη Σερβία είναι κάτοχος του τίτλου, Playmate, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελινγκ και μετά με το τραγούδι, το οποίο και την κέρδισε. Χαρακτηριστικό είναι όταν η Νάταλι Θάνου επέστρεψε πιο σέξι από ποτέ μετά από πολυετή απουσία.

Την εκρηκτική τραγουδίστρια υποδέχθηκε πριν από έναν χρόνο περίπου, στο πλατό της εκπομπής του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η Νάταλι μίλησε μεταξύ άλλων για τα πέντε χρόνια απουσίας της, την απόφασή της να αφοσιωθεί στο γιο της αλλά και την επιστροφή της με το τραγούδι «All again» το οποίο προτάθηκε και για τη Eurovision.

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια και από τότε που έγινε μαμά, οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πιο περιορισμένες, ενώ απείχε από το τραγούδι για κάποια έτη. Όμως, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου ανεβάζει συχνά στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Και όπως είναι αναμενόμενο, οι φωτογραφίες με μαγιό είναι κι εκείνες που τα «σπάνε» περισσότερο, μιας και αναδεικνύουν τα ατελείωτα και καλλίγραμμα πόδια της.

Μάλιστα, για τη μητρότητα, την ενασχόληση με το blog της, αλλά και για τη Eurovision μίλησε αποκλειστικά στο «Μεσημέρι #Yes» η Νάταλι Θάνου στις αρχές του 2020. Αποκάλυψε πως δεν της έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις, αλλά και ότι δεν σκέφτεται με νοσταλγία τον καιρό που ήταν Playmate.

«Δεν σκέφτομαι με νοσταλγία την εποχή που ήμουν Playmate. Ήταν μία περίοδος της ζωής μου που πραγματικά το βλέπω με χαρά. Δεν μετανιώνω για κάτι», ανέφερε το γνωστό μοντέλο και συνέχισε: «Οι ανήθικες προτάσεις γίνονται σε κοπέλες που δίνουν δικαιώματα. Εμένα δεν μου έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο».

Η Νάταλι Θάνου μίλησε ακόμη για το «GNTM», αλλά και για το «My Style Rocks». «Δεν θα πήγαινα να διαγωνιστώ στο My Style Rocks. Αυτό το concept δεν μου αρέσει καθόλου. Το Next Top Model το έβλεπα φέτος εξαιτίας μίας πρότασης που είχα από τη Σερβία. Με ήθελαν για την παρουσίαση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments