Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Αραούχο προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» – Τι γίνεται με Σωκράτη

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Αραούχο προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» – Τι γίνεται με Σωκράτη
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», ενώ πολλοί μέσα στον Ολυμπιακό θέλουν να δουν τον Παπασταθόπουλο με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή». Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος γράφει ότι η πρόταση αυτή ήρθε απρόσμενα. Ο Αργεντινός φορ, μετά από έναν ακόμη δανεισμό του στην ΑΕΚ, επέστρεψε στη Λας Πάλμας, η οποία φέρεται να τον παραχωρεί για να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιό του που φτάνει το 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη, η οποία κινείται για τον δανεισμό του και καλύπτει περίπου το μισό συμβόλαιό του. Θυμίζουμε ότι ο Αραούχο έχει κάνει τρεις θητείες στην ΑΕΚ. Σε 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει 26 γκολ και 13 ασίστ.

Τι γίνεται με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Όσο μένει ανοικτό το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο και του ενδιαφέροντος της Μπενφίκα που υπάρχει εδώ και καιρό, είναι λογικό στον Ολυμπιακό να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Πορτογάλος άσος. Όπως γράφει ξανά ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αρκετοί μέσα στην ομάδα θεωρούν ότι η ιδανικότερη λύση θα ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Σωκράτης είναι ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός, που χαίρει της εκτίμησης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας (όπως φάνηκε στα πρόσφατα ματς με την Άρσεναλ για το Europa League) και μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν των Πειραιωτών. Βέβαια, οι πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή είναι λίγες ως ελάχιστες, αφού ο διεθνής στόπερ έχει πέραση στο εξωτερικό και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον, προσφέροντας μάλιστα ένα καλό οικονομικά συμβόλαιο.

Κλείνει ο Ρέις

Για τη θέση του αριστερού μπακ ο Ματέους Ρέις βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Ρίο Άβε για τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην Πορτογαλία ισχυρίζονται ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Αντόνιο Ντα Σίλβα Κάμπος σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει και στον αγώνα με τη Μίλαν για τα play offs του Europa League και μετά να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments