Αθλητισμός

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Την Τετάρτη έρχεται στην Ελλάδα ο Πορτογάλος

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Την Τετάρτη έρχεται στην Ελλάδα ο Πορτογάλος
Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Αύριο Τετάρτη έρχεται στην Ελλάδα ο Πορτογάλος μέσος για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». Το ανάποδο δρομολόγιο θα κάνει ο Καφού αφού θα πάει στην Αγγλία για να υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αύριο Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα αφού είναι οριστική η ανταλλαγή του μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Καφού. Ο Πορτογάλος της αγγλικής ομάδας θα γίνει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», αμέσως μετά το κρίσιμο ματς με την Ομόνοια απόψε το βράδυ για τα play offs του Champions League.

Ο Τιάγκο Σίλβα, που αγωνίζεται ως οχτάρι, αλλά και ως δεκάρι, θα βρίσκεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (30/9), ενώ αμέσως το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Καφού, για να ενταχθεί στην έτερη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Championship. O 27χρονος μέσος μέτρησε την περσινή σεζόν συνολικά 44 συμμετοχές με 4 γκολ και 4 ασίστ στην Αγγλία.

Τι γίνεται με τον Γιούρι Ριμπέιρο

Να σημειώσουμε ότι έχουν υπάρξει αγγλικά δημοσιεύματα που γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γιούρι Ριμπέιρο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από πλευράς Άγγλων που ασχολούνται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πάει στον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ και ο Γιούρι Ριμπέιρο, από τη στιγμή που έχουν υπάρξει δυσκολίες για την απόκτηση του Ματέους Ρέις από την Ρίο Άβε.

Ενοχλημένος ο Ρέις

Όμως, στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Ο Ματέους Ρέις συνεχίζει να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Κυριακή ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Ρίο Άβε για τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίνς για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην Πορτογαλία ισχυρίζονται ότι το θέμα θα τελειώσει άμεσα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Αντόνιο Ντα Σίλβα Κάμπος σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει και στον αγώνα με τη Μίλαν για τα play offs του Europa League και μετά να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης παρουσιάζεται ενοχλημένος με τη στάση της ομάδας του, η οποία κάνει τα δικά της παιχνίδια και προσπαθεί να πάρει περισσότερα χρήματα εξελίσσοντας σε «θρίλερ» την παραχώρησή του στους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε, το όνομά του «παίζει» στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού για τουλάχιστον ένα μήνα τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments