Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Γι αυτό χώρισα με τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Γι αυτό χώρισα με τον Γιώργο Λιάγκα
Φαίη Σκορδά: Για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η παρουσιάστρια στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν η Φαίη Σκορδά χθες το βράδυ, όπου μίλησε για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος μάλιστα, ανέφερε πως αν και ήταν κοντά στο ζευγάρι, δεν κατάλαβε τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο.

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δε το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δε το ήθελα και δε το θεώρησα ποτέ απλό. Δε το έκανα και δεν πειράζει. Δε το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ό,τι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Τι ρόλο έπαιξε η συνεργασία τους

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε αν η τηλεοπτική τους συνύπαρξη έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους να χωρίσουν με εκείνη να απαντά: «Δε πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δε μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε, περνούσα καλά.

Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δε μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε, θα το κάναμε… Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ό,τι κι αν γίνει. Κυρίως αν δε με ακούνε».

Ο παρουσιαστής μάλιστα επιφύλασσε και μια έκπληξη για την παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο στο οποίο μίλαγε η νονά της.

«Θα θυμηθώ πρώτα τον τοκετό, περάσαμε δύσκολες στιγμές, δεν ξέραμε αν ζήσει ή όχι… Δεν ήθελα αυτή τη δουλειά. Δε μου άρεσε καθόλου, της έλεγα ότι έχει τόσες γνώσεις, «ξέρεις τόσες γλώσσες γιατί δεν πας σε μια τράπεζα να βγάλεις λεφτά; » είπε η νονά της Φαίης Σκορδά μπροστά την κάμερα.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου. Για μένα είναι η νονά μου, έχω πάρει το όνομά της. Είναι η θεία μου, είναι η αδερφή της γιαγιάς μου, με έχει ξεγεννήσει γιατί υπήρχε μια δυσκολία στον τοκετό. Είναι άγια αυτή η γυναίκα. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν έχει κάνει τη δική της οικογένεια, όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στο να δίνει… Μαζί της μπήκα πρώτη φορά στο αεροπλάνο, με πήγαινε στο θέατρο. Γνώρισα και έζησα άλλα πράγματα με αυτή τη γυναίκα. Με έμαθε να ψέλνω… Όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη, έμενα στο δικό της σπίτι. Έφυγε δυο χρόνια από το σπίτι της για να αισθάνομαι εγώ άνετα και να μην πληρώνω ενοίκιο» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Το σοκ του κορονοϊού

Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πως βίωσε την εμπειρία με τον κορονοϊό αποκαλύπτοντας πως έκανε προληπτικά το τέστ καθώς όπως είπε έχει μικροβιοφοβία και όταν τελικά βγήκε θετικό σοκαρίστηκε.

«Είχα σοκαριστεί. Δεν το περίμενα… Έκανα το τεστ από φόβο.. Όταν ενημερώθηκα ότι ήμουν θετική σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ, τα παιδιά έβλεπαν τηλεόραση λίγο πριν κοιμηθούν γιατί ήταν βράδυ, εγώ είχα μείνει και σκεφτόμουν ότι πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πως θα το πω, πως θα το πω στα παιδιά αλλά και τι θα κάνω με τα παιδιά. Δε κόλλησαν τα παιδιά αλλά δε κοιμήθηκα δυο εβδομάδες. Κοιμόμουν στα σκαλιά. Ήμουν από πάνω με το θερμόμετρο, με σακούλες, με γάντια, με μάσκες. Θερμομετρούσα γιατί το βράδυ μπορεί να ανέβαζαν δέκατα. Και για μια μαμά να έχει αυτό το βάρος ότι μπορεί να έχει κάνει κακό…» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια βέβαια αναφέρθηκε και στα παιδιά της τα οποία αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα.

«Είμαι μια μαμά που ποτέ δε θα αισθανθεί ότι τα κάνει όλα σωστά. Πάντα, κάθε μέρα έχω ένα ερωτηματικό αν τα έκανα όλα σωστά. Θέλω να κάνω το καλύτερο, να δίνω τα πάντα. Τα παιδιά μου είναι πάνω από όλα. Είναι πάνω από τη ζωή μου. Τα παιδιά μου είναι πάνω από όλα» είπε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments