Lifestyle

Με τη Χρύσα θα την ακούσεις για τα καλά

Με τη Χρύσα θα την ακούσεις για τα καλά
Η Χρύσα Μπανδέλη είναι ένα ανερχόμενο αστέρι του τραγουδιού.

Με καταγωγή από τα Γιάννενα όπου εκεί έζησε την παιδική της ηλικία ξεκίνησε να τραγουδά από πολύ μικρή. Η Χρύσα Μπανδέλη είναι μια νέα, δροσερή και ταλαντούχα τραγουδίστρια, της οποίας τα προσεκτικά και σταθερά βήματα στο χώρο της μουσικής μαρτυρούν μια ελπιδοφόρα παρουσία με φωτεινό μέλλον στον χώρο της δισκογραφίας. Βέβαια οι πανέμορφες αναλογίες του σωματότυπού της είναι τέτοιες που θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει καριέρα και ως μοντέλο αφού δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου.

Το 2002, και μόλις 9 ετών, κλέβει την παράσταση σε μουσική εκπομπή του «Ήπειρος tv», και τα δημοσιεύματα την παρουσιάζουν τότε, ως το «κορίτσι-θαύμα». Το 2004, και όντας μόλις 11 ετών, συμμετέχει στον διαγωνισμό ταλέντων της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, «Καλώς τους», μαγεύοντας παρουσιάστρια και κοινό, με την ερμηνεία του «Πρώτη Φορά» του Γιάννη Κότσιρα, και φτάνοντας στην τελική 3αδα. Στα 18 της συμμετείχε στο greek idol του ALPHA. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με πάρα πολλά μεγάλα ονόματα όπως Γιάννη Πλούταρχο Έλενα Παπαρίζου Νατάσσα Θεοδωρίδου Π.Ζηνα Νίκο Οικονομόπουλο Αντύπα Λευτέρη Πανταζή Χρήστο Χολιδη Γιώργο Γιαννια και άλλους.

Την πρώτη της δισκογραφική δουλειά υπέγραψε ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας ο οποίος μετά από 31 χρόνια έγραψε καινούργια τραγούδια και της εμπιστεύτηκε τα 7 με γυναικεία φωνή στον δίσκο του “Αγάπη είναι” σε στίχους Σταυρού Γαλανάκη. Έπειτα ξεκίνησε η συνεργασία της με την δισκογραφική εταιρεία Sonar Music Greece και έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα single με τίτλο “Ψάξε βρες με” σε μουσική στίχους Αντρέα Γιατράκου και Βασίλη Δήμα. Αλλά και πιο πρόσφατα η Μαρία είχε συνεργασία με τον Στέφανο Κορκολή, αφού κυκλοφόρησε από την Sonar Music μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «Ανατριχιάζω», το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά το 1994 να το ερμηνεύει ο γνωστός συνθέτης.

Η Χρύσα Μπανδέλη διαθέτη μια βελούδινη φωνή που σε καθηλώνει, κάτι που φάνηκε και από νέο της τραγούδι «Ανατριχιάζω» του Στέφανου Κορκολή που κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments