Αθλητισμός

Ελ Αραμπί: Φήμες ότι φεύγει από τον Ολυμπιακό

Ελ Αραμπί: Φήμες ότι φεύγει από τον Ολυμπιακό
Ελ Αραμπί Κατάρ: Μεγάλη πρόταση από ομάδα της ασιατικής χώρας έχει ο Μαροκινός επιθετικός. Το InstaStory που ανησύχησε τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Πρόταση από ομάδα του Κατάρ έχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και, μάλιστα, μεγάλη. Από το πρωί της Τετάρτης τα δημοσιεύματα για το θέμα δίνουν και παίρνουν με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να ανησυχούν ότι θα χάσουν τον «μπόμπερ» της ομάδας, παρόλο που ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.

Το όνομα του συλλόγου από την ασιατική χώρα δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε το ποσό που προσφέρουν στον επιθετικό του Ολυμπιακού. Φημολογείται, όμως, πως η πρόταση για 3ετές συμβόλαιο ξεπερνά το διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά ένα InstaStory ήρθε να «ανάψει» φωτιές. Το μεσημέρι ο Μαροκινός ανέβασε story μέσα από την πρεσβεία του Κατάρ. Ο λόγος που βρέθηκε εκεί ο Μαροκινός επιθετικός δεν έχει γίνει γνωστός και, όπως καταλαβαίνουμε εύκολα, τα… φίδια έχουν ζώσει την «ερυθρόλευκη» εξέδρα.

Το επίμαχο story

Ψάχνουν για επιθετικές λύσεις στον Ολυμπιακό εν όψει των ομίλων

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για τα φτερά της επίθεσης εν όψει των ομίλων του Champions League. Το σίριαλ με τον Σοφιάν Μπουφάλ, αλλά και τον Γκάρι Ροντρίγκες καλά κρατεί, με τους «ερυθρόλευκους» να προσπαθούν να κλείσουν αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον σχεδιασμό τους.

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», ο Ολυμπιακός δεν θα «χτυπήσει» από σήμερα μόνο την πόρτα της Σαουθάμπτον. Θα κάνει άλλη μία προσπάθεια για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι έξαλλος με τη στάση της Αλ Ιτιχάντ, η οποία του έχει διαμηνύσει ότι «είτε θα γυρίσεις σε εμάς είτε θα μείνεις στη Φενέρ». Ο έμπειρος εξτρέμ πιστεύει ότι στο τέλος θα βρει την άκρη με τους Σαουδάραβες, αλλά το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα τον περιμένει για κάποιο διάστημα, δίχως όμως να διακινδυνεύσει τον δικό του σχεδιασμό αναφορικά με την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα «φτερά» της επίθεσης. «Νο 1» είναι ο Μπουφάλ, «Νο 2» ο Γκάρι και «Νο 3» ο Ενκουντού. Αυτή είναι η σειρά των «ερυθρόλευκων» προτιμήσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments