Αθλητισμός

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Πανιώνιος: Θα είναι δίπλα στον Γιάννη Μανιάτη για την αναγέννηση του «Ιστορικού»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Πανιώνιος: Θα είναι δίπλα στον Γιάννη Μανιάτη για την αναγέννηση του «Ιστορικού»
Λεωνίδας Κουτσόπουλος Πανιώνιος: Ο γνωστός οπαδός του «Ιστορικού» θα σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Μανιάτη στην προσπάθεια να επανέλθει η ομάδα στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια».

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Πανιωνίου, αφού όπου κι αν βρεθεί, βρίσκει τρόπο να αναφερθεί στον «Ιστορικό». Η ομάδα της Νέας Σμύρνης περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της αφού θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν. Μπροστά στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας έχει μπει ο Γιάννης Μανιάτης, παλιός άσος της ομάδας που έχει αναλάβει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου.

Ο γνωστός σεφ δεν μπορεί να μείνει έξω από αυτή την προσπάθεια. Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook όπου αναφέρει ότι είναι από τα «γεννοφάσκια» του Πανιώνιος, ενώ στην ανάρτησή του έχει βάλει και τον αδερφό του σε φωτογραφία τους με φανέλες της νεοσμυρνιώτικης ομάδας, όπου, μάλιστα, τον χαρακτηρίζει «ξινή μιζέρια».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

«Γεννοφάσκια” Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο Γιάννης Μανιάτης ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο “Θείος” θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του.

Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ.

Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η “ξινή μιζέρια” ο αδερφός μου. ”

Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις.

Υγ4 Πανιώνιος στα “εύκολα “Πανιωναρα στα δύσκολα».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

View this post on Instagram

“Γεννοφάσκια” Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο @gmaniatis02 ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο “Θείος” θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του. Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ. Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η “ξινή μιζέρια” ο αδερφός μου. ” Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Υγ4 Πανιώνιος στα” εύκολα “Πανιωναρα στα δύσκολα.

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments