Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι τρεις παίκτες που είναι στο στόχαστρό του για την επίθεση

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι τρεις παίκτες που είναι στο στόχαστρό του για την επίθεση
Ολυμπιακός μεταγραφές: Αναζητά ο Πειραιάς τη λύση στην επίθεση, και στο στόχαστρό του έχει τρεις επιλογές.

Σε μεταγραφικό πυρετό ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για τα φτερά της επίθεσης. Το σήριαλ με τον Μπουφάλ αλλά και τον Γκάρι Ροντρίγκες καλά κρατεί, με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να κλείσουν αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στον σχεδιασμό τους.

Όπως αναφέρει το Φως των Σπορ, ο Ολυμπιακός δεν θα «χτυπήσει» από σήμερα μόνο την πόρτα της Σαουθάμπτον. Θα κάνει άλλη μία προσπάθεια για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ένας Γκάρι που είναι έξαλλος με τη στάση της Αλ Ιτιχάντ, η οποία του έχει διαμηνύσει ότι «είτε θα γυρίσεις σε εμάς είτε θα μείνεις στη Φενέρ». Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι στο τέλος θα βρει την άκρη με τους Σαουδάραβες, αλλά το θέμα είναι αν ο Ολυμπιακός θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα τον περιμένει όσο χρειαστεί, δίχως να διακινδυνεύσει τον δικό του σχεδιασμό αναφορικά με την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα «φτερά» της επίθεσης. «Νο 1» είναι ο Μπουφάλ, «Νο 2» ο Γκάρι και «Νο 3» ο Ενκουντού.

Μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League o Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δελεάσει την Σάουθαμπτον

Ο Μαροκινός εξτρέμ Σοφιάν Μπουφάλ το νούμερο ένα στη λίστα των εξτρέμ και οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να δελεάζουν με την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League τον ποδοσφαιριστή, ενώ θα μπορέσουν να δώσουν γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ στη Σαουθάμπτον για να πλησιάσει τα «θέλω» της.

Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν ότι σύντομα θα κλείσει και το θέμα του Ματέους Ρέις. Ο Βραζιλιάνος μπα-χαφ αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα της Ρίο Άβε με την Γκιμαράες, επειδή ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει στο συγκεκριμένο ματς υπό το φόβο ενός τραυματισμού που ενδεχομένως να χαλούσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η στάση όμως του παίκτη αποτελεί σημαντικό «χαρτί» στις συζητήσεις των δύο συλλόγων.

Τέλος, από την Αγγλία προέκυψε η πληροφορία ότι σήμερα θα έρθει στην Ελλάδα ο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ φόρεστ, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελάδας. Ο Πορτογάλος άσος θα αποτελέσει μία έξτρα λύση για την «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο με προορισμό την Αγγλία αναμένεται να ακολουθήσει ο Καφού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments