Αθλητισμός

Κορωνοϊός ΠΑΟΚ: Ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» θετικός στον ιό

Κορωνοϊός ΠΑΟΚ: Ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» θετικός στον ιό
Κορωνοϊός ΠΑΟΚ: Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει το όνομά του.

Θετικός εντοπίστηκε στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης εντοπίστηκε θετικός στη νόσο COVID-19  στα τεστ που έγιναν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου το πρωί. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του ποδοσφαιριστή για λόγους προσωπικών δεδομένων.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τέθηκε σε καραντίνα και για να επιστρέψει στις προπονήσεις θα πρέπει να έχει δύο αρνητικά τεστ. Να σημειώσουμε ότι δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει ζητήματα με τον κορωνοϊό. Θυμίζουμε ότι στην αρχή της προετοιμασίας υπήρχαν τρεις ποδοσφαιριστές – Στοχ, Ουάρντα, Λημνιός- που ήταν θετικοί στον ιό. Όπως ενημερώνει ο ΠΑΟΚ, τηρείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου παρακολουθούνται και θα παρακολουθούνται για τυχόν συμπτώματα κι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστές έχει ήδη μπει σε καραντίνα.

Εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ και από το σάιτ του, η ομάδα βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League. H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι «η πικρία και η απογοήτευση κράτησαν μέχρι το χθεσινό βράδυ. Άλλωστε μία σεζόν με συνεχόμενους αγώνες ανά τέσσερις μέρες, δεν αφήνει περιθώρια για αποπροσανατολισμό και συναισθηματισμούς. Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τα προκριματικά του UEFA Champions League και πλέον περιμένει τους αντιπάλους του στο Europa League, ενώ δουλεύει για τον επόμενο αγώνα κόντρα στους Κρητικούς.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (01.10) το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά για το επικείμενο παιχνίδι. Όσοι ξεκίνησαν τον αγώνα με την Κράσνονταρ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν μία προπόνηση υψηλής έντασης, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα από την αναμέτρηση με τους Ρώσους. Την Παρασκευή (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Τι γίνεται με τον Μπαλογιάννη

Ο Κώστας Μπαλογιάννης είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ΟΦΗ και έτσι ένας ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ θα αδειάσει θέση από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Από μέρα σε μέρα φαίνεται ότι θα κλείσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν χθες το βράδυ και μεταδίδει το metrosport.gr, ο 21χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στην κρητική ομάδα, αφού οι επαφές για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που θα μπορούσε να δελεάσει τον Τρικαλινό παίκτη δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Μάλιστα, έχει ήδη βρεθεί η φόρμουλα συμφωνίας μεταξύ της πλευράς Μπαλογιάννη και αυτής του ΟΦΗ. Ο 21χρονος χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια (με την πλευρά Μπαλογιάννη να έχει το δικαίωμα να αποδεχθεί ή όχι το +1).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments