Αθλητισμός

Μπαλογιάννης ΟΦΗ: «Κλείνει» στους Κρητικούς ο παίκτης του «Δικέφαλου»

Μπαλογιάννης ΟΦΗ: «Κλείνει» στους Κρητικούς ο παίκτης του «Δικέφαλου»
Μπαλογιάννης ΟΦΗ: Ο 21χρονος μέσος οδεύει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Κώστας Μπαλογιάννης είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ΟΦΗ και έτσι ένας ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ θα αδειάσει θέση από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ. Από μέρα σε μέρα φαίνεται ότι θα κλείσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν χθες το βράδυ και μεταδίδει το metrosport.gr, ο 21χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στην κρητική ομάδα, αφού οι επαφές για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που θα μπορούσε να δελεάσει τον Τρικαλινό παίκτη δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Μάλιστα, έχει ήδη βρεθεί η φόρμουλα συμφωνίας μεταξύ της πλευράς Μπαλογιάννη και αυτής του ΟΦΗ. Ο 21χρονος χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια (με την πλευρά Μπαλογιάννη να έχει το δικαίωμα να αποδεχθεί ή όχι το +1).

Ο Μπαλογιάννης έχει συμπληρώσει στην καριέρα του 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 10 γκολ, ενώ έχει δώσει μία ασίστ. Έχει φορέσει τις φανέλες των Άρσεναλ (Ακαδημία), Τσβόλε, ΠΑΟΚ και Βόλου. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2021.

Σε άλλα νέα για τον ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, κλήθηκε στην Εθνική Μαρόκου, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος με τον «Δικέφαλο». Έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη του Βαχίντ Χαλίλοβιτς. Ο Μαροκινός επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της χώρας του έναν χρόνο μετά και θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βορειοαφρικανικής χώρας στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει κόντρα σε Σενεγάλη (9/10) και Κονγκό (13/10).

Η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα του 30χρονου μέσου του «Δικέφαλου», οδήγησε τον Χαλίλοβιτς να του απευθύνει πρόσκληση, έναν χρόνο μετά, καθώς η προηγούμενη παρουσία του στην Εθνική (και 27η συνολικά) καταγράφηκε στο φιλικό του Μαρόκο με τη Λιβύη στις 11/10/2019.

Οι Ρώσοι λένε ότι υποτίμησε την Κράσνονταρ

Η Κράσνονταρ πέρασε νικηφόρα και από την Τούμπα, καθώς κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1, όπως είχε συμβεί και στη Ρωσία. Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ντένις Καζάνσκι. Ο Ρώσος δημοσιογράφος μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ και τα σημεία τα οποία έγειραν την πλάστιγγα προς τη ρωσική ομάδα.

Ανάμεσα σε άλλα, σημείωσε ότι: «Η Κράσνονταρ ήταν τυχερή στο χθεσινό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια κέρδισε και τα δύο ματς αλλά για αυτό έπαιξε ρόλο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που επηρέασε το ματς στην Τούμπα».

Πρόσθεσε ακόμα πως το κρίσιμο σημείο του αγώνα ήταν «Το δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ. Ο ΠΑΟΚ έβγαζε μια υπερβάλλουσα σιγουριά λόγω των προκρίσεων επί της Μπεσίκτας και τη Μπενφικα. Από την άλλη, η Κράσνονταρ έδειξε σεβασμό στον ΠΑΟΚ έπαιξε στην κόντρα και τον μέτρησε σωστά. Η υπερβολική σιγουριά κόστισε στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments