Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το σπίτι

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από το σπίτι
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γάμος: Αίσθηση έχει προκαλέσει πως το όμορφο ζευγάρι περνάει κρίση και δεν είναι πλέον μαζί.

Σαν βόμβα έσκασε η πληροφορία πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν μένουν μαζί, αν και δεν έχουν χωρίσει οριστικά

Πιο συγκεκριμένα, αίσθηση προκάλεσε η είδηση που μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή «Love it» πως η όμορφη επιχειρηματίας και ο γοητευτικός σύζυγός της βρίσκονται σε διάσταση μετά από δύο χρόνια γάμου. Το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου μάλιστα, στο «Ευτυχείτε» αναφέρθηκαν στο θέμα, με κάποιες λεπτομέρειες γύρω από τα προβλήματα στον γάμο τους που τους έφεραν σε διάσταση.

«Τα προβλήματα είχαν αρχίσει το καλοκαίρι, το ζευγάρι είχε έρθει σε μία απόσταση, αλλά δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Μίλησα με τον Αριστομένη και μου είπε ότι δεν είναι οριστικός ο χωρισμός. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι εδώ και τρεις εβδομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος ήταν εκείνος που πρώτος αποκάλυψε το θέμα του χωρισμού, απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις.

«Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έχει μια διάθεση να δείξει ότι είναι ένα διάλειμμα αυτό που γίνεται και θα φανεί μελλοντικά αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Στην προκειμένη περίπτωση, η… βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ στη σχέση αυτή, αλλά δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο… Δεν χώρισε η Αλεξάνδρα τον κ. Γιαννόπουλο, ο κ. Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και την έδιωξε από το σπίτι».

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2018 σε μία λαμπερή τελετή αλλά τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν έντονες φήμες που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο να βρίσκονται σε διάσταση, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τις δύο πλευρές.

Και όσο και αν κάποιοι τυχόν μπορεί να σκέφτηκαν την ύπαρξη τρίτου προσώπου, δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο όντας απόλυτα αφοσιωμένη στον σύζυγό της ενώ όσο μπορούσαν, έκαναν κοινές εμφανίσεις σε κοσμικά events με τους δύο τους να ποζάρουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Άλλωστε, όταν έβρισκαν ελεύθερο χρόνο προτιμούσαν να τον περνούν μαζί κάνοντας κοινές εξόδους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments