Αθλητισμός

Κίφερ Σάικς: Την περίπτωσή του εξετάζει ο Παναθηναϊκός

Κίφερ Σάικς: Την περίπτωσή του εξετάζει ο Παναθηναϊκός
Κίφερ Σάικς: Έντονη η φημολογία των τελευταίων ωρών ότι ο Αμερικανός γκαρντ είναι στην Αθήνα.

Σε συζητήσεις με τον γκαρντ της Τουρκ Τέλεκομ και πρώην παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο, Κίφερ Σάικς, φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή.

Πιο συγκεκριμένα, την περίπτωση του Κίφερ Σάικς εξετάζει το «τριφύλλι» και αυτό λόγω των πολλών προβλημάτων που έχουν προκύψει με τους τραυματισμούς. Μετά και τη θλάση που υπέστη ο Πιερ Τζάκσον, στον Παναθηναϊκό έχουν στο στόχαστρο τον Κίφερ Σάικς (26 ετών με 1,83 ύψος) ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο (36% στα τρίποντα) ενώ πήρε μέρος στο Final 8 του BCL με την Τουρκ Τέλεκομ.

Έντονη είναι λοιπόν, η φημολογία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας για απροσδόκητο μεταγραφικό… χτύπημα του Παναθηναϊκού με τον πρώην παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο, Κίφερ Σάικς. Και μπορεί στις τάξεις των «πρασίνων» να είναι μετρημένα τα… κουκιά όσον αφορά στα οικονομικά του συλλόγου μα τα προβλήματα δεν αποκλείεται να φέρουν κάποιον παίκτη στην ομάδα.

Εξάλλου, από τη στιγμή που η τουρκική ομάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος μιας και είχε υπογράψει συμβόλαιο μόνο για το τουρνουά, όπως ακριβώς και ο Νίκος Παππάς, και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Μολονότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο, είναι πιθανόν μιας και ο παίκτης βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, να υπάρξουν εξελίξεις πολύ πολύ σύντομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments