Αθλητισμός

Παπ Αμπού Σισέ: Στη λίστα και της Τραμπζονσπόρ ο «ερυθρόλευκος»

Παπ Αμπού Σισέ: Στη λίστα και της Τραμπζονσπόρ ο «ερυθρόλευκος»
Παπ Αμπού Σισέ: Να κάνει δικό της τον Σενεγαλέζο παίκτη του Ολυμπιακού επιθυμεί η τούρκικη ομάδα.

Με την μεταγραφική περίοδο να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, όλο και πληθαίνουν τα ονόματα των παικτών που ακούγονται είτε ως αφίξεις είτε ως αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Τελευταίο όνομα που “παίζει” είναι αυτό του Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ φαίνεται πως είναι στη λίστα της Τραμπζονσπόρ, με τους Τούρκους να έχουν κάνει ήδη κρούση στους Πειραιώτες.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τις τελευταίες ώρες σε σε Τουρκία και Γαλλία. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Τραπεζούντας φέρεται να έχει ζητήσει τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι αντίθετος με το ενδεχόμενο αυτό καθώς επιθυμεί μόνο την πώλησή του.

Στη λίστα και την Σεντ Ετιέν:

Όπως φαίνεται όμως οι Τούρκοι δεν είναι οι μόνοι που διεκδικούν τον παίκτη. Σύμφωνα με τα Μέσα της Γαλλίας η Σεντ Ετιέν δείχνει να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του “ερυθρόλευκου” στόπερ. Η γαλλική ομάδα αναμένεται να παραχωρήσει έναντι 35 με 40 εκατομμυρίων ευρώ τον Ουέσλεϊ Φοφανά στη  και κινείται ήδη για την αντικατάστασή του. Σύμφωνα λοιπόν, με την ιστοσελίδα «Le Progres», οι «στεφανουά» εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, όπως και του Μπαφοντέ Ντιακιτέ της Τουλούζ. Πρώτος παρουσιάζεται ο παίκτης της ομάδας της Τουλούζης και μετά ο «ερυθρόλευκος» άσος, με τα ποσά να είναι μεταξύ 10 και 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του. Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Δυστυχώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments