Αθλητισμός

Μπεναλουάν Άρης: Παίρνει τον Τυνήσιο στόπερ της Νότιγχαμ

Μπεναλουάν Άρης: Παίρνει τον Τυνήσιο στόπερ της Νότιγχαμ
Μπεναλουάν Άρης: Τον παίκτη της αγγλικής Νότιγχαμ παίρνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης προχωράει στην ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την απόκτηση του Γιοάν Μπεν Μπεναλουάν, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να ενισχύσει τον Άρη στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπεναλουάν είναι 33 ετών, δεξιοπόδαρος, και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ανήκει στην αγγλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μπεναλουάν δεν υπολογιζόταν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, από την οποία υπήρχε σκέψη να μείνει ελεύθερος. Ο έμπειρος στόπερ έχει τη γαλλική υπηκοότητα, αλλά και την τυνησιακή και αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας. Με τη φανέλα της βορειοαφρικανικής χώρας έχει 5 συμμετοχές.

Στην καριέρα του έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει ως στόπερ αλλά και ως δεξί και αριστερό μπακ. Έχει ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην Σεντ Ετιέν και έχει παίξει στο παρελθόν σε Τσεζένα, Πάρμα, Αταλάντα, Λέστερ, Φιορεντίνα και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δείτε βίντεο με πρωταγωνιστή τον παίκτη που «έκλεισε» στον Άρη

Κάτσε και Γκαρσία στους «κιτρινόμαυρους»

Να σημειώσουμε ότι αίσιο τέλος είχε για τον Άρη και η υπόθεση του Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» και αναμένεται σύντομα να τεθεί στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιου.

Μετά από τη συνάντηση που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Νίκο Καγιούλη, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο 27χρονος άσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με τον Άρη, όπως γράφει το metrosport.gr. Άμεσα αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και θα τεθεί στη διάθεση του Έλληνα προπονητή για τα προσεχή παιχνίδια, μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Θυμίζουμε ότι χθες ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Ο Mateo Ezequiel Garcia είναι εδώ! Επέστρεψε και φόρεσε ξανά τα αγαπημένα του κιτρινόμαυρα. Ήταν γραφτό της μοίρας να γίνει έτσι… Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Mateo Ezequiel Garcia.

Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ (γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1996), που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ερυθρό Αστέρα, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments