Αθλητισμός

Μπράνταριτς ΠΑΟΚ: Μέσα στην ημέρα τα σπουδαία

Μπράνταριτς ΠΑΟΚ: Μέσα στην ημέρα τα σπουδαία
Μπράνταριτς ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» θα ανεβάσει την προσφορά του για να πάρει δανεικό τον παίκτη από την Κάλιαρι.

Ο ΠΑΟΚ, με τον Όλαφ Ρέμπε να είναι μπροστά, πιέζει την Κάλιαρι να του παραχωρήσει δανεικό τον Φίλιπ Μπράνταριτς. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να κορυφωθούν οι επαφές των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τον Sport FM, ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκέφτεται να ανεβάσει την προσφορά του στην ιταλική ομάδα, ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κροάτη διεθνή μέσου. Ο 28χρονος χαφ επανήλθε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο και οι Θεσσαλονικείς ασχολούνται ενεργά με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ξεφύγει οικονομικά, ενώ τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Ο Μπράνταριτς την περσινή σεζόν έπαιξε στην Χάιντουκ στο πρώτο μισό, όπου είχε 24 συμμετοχές και 2 ασίστ, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε για τη Θέλτα Βίγο. Εκεί, συμπλήρωσε 14 συμμετοχές.

Ο Μπράνταριτς είναι 28 ετών, έχει ποδοσφαιρική αξία με βάση το Transfermarkt 3,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκτός από την Κάλιαρι έχει αγωνιστεί σε Θέλτα, Χάιντουκ, Ριέκα και Πρίμορατς. Με την Εθνική Κροατίας έχει 6 συμμετοχές, ενώ είχε αγωνιστεί και με τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του.

Έρχεται ενεργοποίηση του Μάτος

Σε άλλα νέα για τον ΠΑΟΚ, ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη δείχνει ότι θα ενεργοποιηθεί ξανά ο Λέο Μάτος. Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό ο Μάτος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού ο Βραζιλιάνος μπακ συμπεριλαμβάνεται στην γενιά που έκλεισε τον κύκλο της και γι’ αυτό πρόσφατα, μαζί με τον Όλαφ Ρέμπε φρόντισαν να περάσουν ένα σχετικό μήνυμα στον Βραζιλιάνο.

Έκτοτε ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ωστόσο, η «ασπρόμαυρη» πόρτα φαίνεται να μην έχει κλείσει ακόμη για εκείνον.

Ο Γιώργος Σαββίδης προέβη σε ένα ποστάρισμα στα social media που δείχνει τον έμπειρο μπακ και φαίνεται να αναφέρεται στην επιστροφή του στην ομάδα. Εξάλλου, ο «Δικέφαλος» είναι… γυμνός από τη δεξιά πτέρυγα, ο Σοάρες είναι τραυματίας και τα πειράματα δεν έχουν πιάσει.

Δείτε το ποστάρισμα του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments