Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Μιλάει με Κάλιαρι και για Ντεσπόντοφ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Μιλάει με Κάλιαρι και για Ντεσπόντοφ
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Εκτός από τον Φίλιπ Μπράνταριτς, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κάλιαρι και για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.

Σε διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Κιρίλ Ντεσπόντοφ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ καθώς όπως φαίνεται, εκτός από τον Φίλιπ Μπράνταριτς, η ελληνική ομάδα εξετάζει το όνομα ενός ακόμα ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον διεθνή Βούλγαρο εξτρέμ, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, σύμφωνα με το sport24, που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1996 και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαρδηνίας έως το 2023. Έχει ύψος 1,79 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε δανεικός στη Στουρμ Γκρατς με 21 συμμετοχές και 9 γκολ. Στο παρελθόν ο Ντεσπόντοφ έχει περάσει και από Λίτεξ Λόβετς, ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Με την εθνική Βουλγαρίας ο 23χρονος έχει κάνει 11 συμμετοχές και έχει σκοράρει μία φορά.

Πάντως, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ να είναι μια περίπτωση για τα άκρα της επίθεσης της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα υπόψη της Ένωσης για τα άκρα της επίθεσης. Σύμφωνα με την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SportDay, είναι μια περίπτωση που αρέσει και εξετάζεται από τον Ίλια Ίβιτς. O 23χρονος Βούλγαρος δεξιοπόδαρος άσος παίζει κυρίως σε θέση δεξιού εξτρέμ, αλλά ενίοτε και στα αριστερά.

Φέτος έπαιξε δανεικός στην Στουρμ Γκρατς, με την οποία είχε 21 εμφανίσεις, 9 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στην Αυστρία. Επίσης μετρά ήδη 12 συμμετοχές και 1 γκολ στην εθνική Βουλγαρίας, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Βέβαια, ο Ντεσπόντοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 από την Κάλιαρι, η οποία δαπάνησε 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το καλοκαίρι του 2019.

Από την άλλη, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται να έχει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη και εφόσον παραχωρηθεί ξανά από την ομάδα της Σαρδηνίας, δεν αποκλείεται η Ένωση να ασχοληθεί σοβαρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments