Διεθνή

Τράκαρε στην Εθνική οδό με 240 χλμ/ώρα [vid]

Τράκαρε στην Εθνική οδό με 240 χλμ/ώρα [vid]
Τρακάρισμα στην Εθνική: Οι μεγάλοι δρόμοι είναι ιδανικοί για το βίωμα της απόλυτης οδηγικής «ελευθερίας» αλλά πάντα υπάρχει ένα τίμημα.

Την τύχη με το μέρος του είχε ο οδηγός ενός Volkswagen Golf GTI, διότι τόσο το όχημά του όσο και ο ίδιος, βγήκαν ακέραιοι μετά από μια σύγκρουση σε ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός της επιθετικής εκδοχής του hatchback μοντέλου κινούταν αμέριμνος στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, δηλαδή στην αριστερή, καταγράφοντας με μια κάμερα τύπου GoPro την εμπειρία του. Με το κοντέρ να γράφει 240 χιλιόμετρα την ώρα, ξαφνικά, ο οδηγός ενός προπορευόμενου μοντέλου Skoda αποφάσισε να εισέλθει στη λωρίδα του.

Όπως φαίνεται στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσίευσε ο Youtuber «Carpool of Eren», η εν λόγω απόφαση δεν είχε μελετηθεί προσεκτικά, με τον άνθρωπο που κάθεται πίσω από το τιμόνι της Skoda να μην παρατηρεί την… προέλαση του Golf GTI, λίγα μέτρα πιο πίσω. Έτσι, παρά τις επίμονες προσπάθειες του οδηγού του τελευταίου να μειώσει ταχύτητα, η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

Για καλή τύχη και των δύο, τα εμπλεκόμενα στο συμβάν αυτοκίνητα δεν απέκλιναν από την πορεία τους, με μοναδικό αντίτιμο κάποιες φθορές στα πλευρά τους αν και το εν λόγω συμβάν θορύβησε τον οδηγό του γερμανικού μοντέλου, ο οποίος χρειάστηκε να περάσει ώρα μέχρι να ξεπεράσει το σοκ.

Πάντως, η αλήθεια είναι πως όνειρο ζωής αποτελεί για πολλούς οδηγούς ανά τον κόσμο το βίωμα της απόλυτης οδηγικής «ελευθερίας», το οποίο προσφέρει σε μεγάλο βαθμό o αυτοκινητόδρομος Autobahn στη Γερμανία καθώς οι μεγάλοι δρόμοι είναι τέλειοι για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και της ταχύτητας ώστε να υποβάλλουν τα οχήματά τους σε κάποια επιτόπια τεστ με επίκεντρο τις επιδόσεις των κινητήρων τους, αξιοποιώντας την ευκαιρία που τους δίνεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments