Αθλητισμός

Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ήμασταν άτυχοι και ο Άρης εκμεταλλεύτηκε ένα δικό μας λάθος

Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ήμασταν άτυχοι και ο Άρης εκμεταλλεύτηκε ένα δικό μας λάθος
Πογιάτος Παναθηναϊκός: «Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαμε τύχη».

Στην ατυχία απέδωσε ο Ντάνι Πογιάτος τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά με 1-0 από τον Άρη στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί.

«Πιστεύω σήμερα ήμασταν άτυχοι. Ο Άρης σκόραρε εκμεταλλευόμενος ένα δικό μας λάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαμε τύχη. Χρειαζόμαστε ακόμη βελτίωση», ανέφερε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος έχει θέσει τον στόχο να κάνει τον Παναθηναϊκό να παίζει διαρκώς καλύτερα, να χτίσει την ομάδα μέσα από τις νίκες και να επαναφέρει τους πράσινους εκεί που τους αξίζει. Παράλληλα, δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στο «τριφύλλι», δεν νιώθει πίεση και υποστήριξε πως η συνύπαρξή του με τον Ζόρντι Κρόιφ τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και προπονητή.

«Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περίμενα. Ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Ελλάδα είναι πολύ ωραία χώρα. Είναι όλα καλά. Έχω εισπράξει όλο τον σεβασμό και από τη διοίκηση και από τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό», είχε δηλώσει πριν από κάτι ημέρες σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports. Για το ματς με την ΑΕΛ είχε δηλώσει το εξής: «Εμείς πρέπει να συντονιστούμε και να πάμε καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι. Η ΑΕΛ έχει έμπειρους και καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλες τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουμε. Με τον Αστέρα είχαμε κάποιες καλές φάσεις, αλλά το επιθετικό κομμάτι πρέπει να το βελτιώσουμε. Έχουμε δύο ακόμα μέρες να προετοιμαστούμε».

«Όταν κάποιος ξεκινάει να χτίζει χρειάζεται χρόνο. Ο χρόνος θα μας δείξει αυτό που θέλουμε να φτιάξουμε. Θέλω να δώσω ισορροπία στην ομάδα. Δυνατότητες υπάρχουν, πρέπει να χτίσουμε τις πιθανότητες για νίκες», σχολίασε ενώ για το πότε πιστεύει ότι θα φανεί το έργο του έχει απαντήσει ως εξής: «Το να δώσω ένα χρονικό διάστημα για τον σύλλογο και τον κόσμο θα ήταν άδικο. Έτσι θα έβαζα πίεση σε όλους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε κάθε προπόνηση πάμε ολοένα και καλύτερα. Μπροστά μας έχουμε το ματς με την ΑΕΛ και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό. Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Η δουλειά που κάνουμε καθημερινά μου αρέσει πολύ και θα βγει στο γήπεδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments