Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [04/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [04/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [04/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [04/10/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό προσδίδει μια αύρα μυστηρίου στην ζωή σας. Λατρεύετε το αίνιγμα, το μυστήριο και ειδικά τους ανθρώπους που παραμένουν δυσανάγνωστοι. Ενδεχομένως να γνωρίσετε κάποιο άτομο που δεν θα μπορείτε να του αντισταθείτε, αλλά φαίνεται απρόσιτο. Ξέρετε, όμως, ότι στο τέλος θα το κερδίσετε.

Ταύρος 

Έχετε μια φιλοσοφική διάθεση, ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Αλλά σήμερα τίποτα δεν μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλά. Το πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ένα ψεγάδι στην σχέση σας. Μπορεί να πρόκειται για κάτι προσωρινό, οπότε μην πανικοβάλλεστε. Αν δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε τώρα, τουλάχιστον μπορείτε να το αποτρέψετε από το να χειροτερέψει.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της μέρας σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί μπήκατε στον κόπο να ασχοληθείτε με αυτό το άτομο. Σας κάνει σκωτσέζικο ντουζ και αισθάνεστε πιο ευερέθιστοι από ποτέ. Δώστε του λίγες μέρες περιθώριο. Τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Καρκίνος

Θα έρθουν τα πάνω – κάτω στην ερωτική σας ζωή. Αν και συνήθως εσείς είστε οι απόμακροι στις σχέσεις σας, σήμερα νιώθετε το αντίθετο: Θέλετε απεγνωσμένα να σας δείξει το ταίρι σας ότι νοιάζεται για εσάς. Αισθάνεστε εντελώς έξω από τα νερά σας, καθώς δεν το έχετε συνηθίσει. Όλα εδώ πληρώνονται. svg%3E

Λέων 

«Όσα πάνε και όσα έρθουν». Συνήθως αυτό είναι το μότο σας για την ζωή. Σήμερα δεν φαίνεται να ενοχλείστε για το αν το ταίρι σας θα μείνει μαζί σας ή όχι. Αισθάνεστε σχεδόν αδιάφοροι στα παρακάλια του και είστε έτοιμοι να του πείτε ότι απλά δεν σας ενδιαφέρει. Σκεφτείτε το λίγο ακόμα, καθώς πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς! Εξάλλου, αύριο είναι μια άλλη μέρα!

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια νευρικότητα στην σχέση σας. Αν τον τελευταίο καιρό περνάτε μια θετική φάση, μπορεί να εκπλαγείτε από τα συναισθήματά σας. Μπορεί να αισθάνεστε μια κρύο μια ζέστη. Το ταίρι σας δεν ξέρει αν πρέπει να σας αγκαλιάσει ή να φύγει. Εξηγήστε του τον λόγο της αβεβαιότητάς σας με την ελπίδα ότι θα δείξει κατανόηση.

Ζυγός 

Το ταίρι σας σήμερα επιδεικνύει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Τη μια στιγμή μπορεί να σας ορκίζεται αιώνια πίστη και την επόμενη να λέει ότι πνίγεται και θέλει τον χώρο του. Αν και αυτό δεν είναι το στυλ σας – προτιμάτε τη σταθερότητα και την αξιοπιστία – είναι πιθανώς μια φάση που περνά, οπότε μην ανησυχείτε.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα μέρα. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε και η αντίδρασή σας θα είναι εξίσου περίεργη. Από τη μία πλευρά αισθάνεστε βαθιά γοητευμένοι ο ένας από τον άλλον, αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχει κάτι που σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί. Μην τα παρατάτε. Σε λίγες μέρες το σκηνικό θα αλλάξει. svg%3E

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η συναισθηματική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας είναι κάπως περίεργη. Υπάρχει σίγουρα πάθος και νοιάξιμο εκεί, αλλά ταυτόχρονα, υπάρχει ένα εμπόδιο που σας απασχολεί και σας εμποδίζει να έρθετε κοντά. Μην τα παρατάτε.

Αιγόκερως

Όταν έχετε σχέση, θέλετε το ταίρι σας να είναι όλο δικό σας και απόλυτα αφοσιωμένο σε εσάς. Για αυτό αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι σήμερα! Η ενέργεια της μέρας αναδεικνύει μια παράξενη συμπεριφορά στον/στην σύντροφό σας. Φαίνεται κάπως αφηρημένος/η και σαν να μην είναι ο εαυτός του/της. Μην ανησυχείτε. Ο χρόνος θα δείξει ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συμπεριφέρεστε κάπως αλλοπρόσαλλα. Τη μια στιγμή επικρίνετε το ταίρι σας για τις αηδιαστικές του συνήθειες και το επόμενο λεπτό λατρεύετε το χώμα που πατάει. Ίσως θα ήταν καλύτερα να δώσετε λίγο χώρο ο ένας στον άλλον, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ιχθύες

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε με αυτό το άτομο που θαυμάζετε εδώ και καιρό. Χθες ήσασταν ακόμα ερωτευμένοι, αλλά σήμερα αρχίζετε να βλέπετε κάποιες ρωγμές στο άψογο εξωτερικό του. Αν περιμένετε μια μέρα ακόμη θα αισθανθείτε και πάλι ερωτευμένοι. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να καταλήξετε σε μια απόφαση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments