Αθλητισμός

Μανόλο Χιμένεθ Παναθηναϊκός: Στη λίστα των “πράσινων” ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ

Μανόλο Χιμένεθ Παναθηναϊκός: Στη λίστα των “πράσινων” ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ
Μανόλο Χιμένεθ Παναθηναϊκός: Σενάριο για ενδιαφέρον των "πράσινων" για τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ.

Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα συνεχίσει με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του. Τη θέση του Έλληνα τεχνικού πήρε ο Ισπανός Ντάνι Πογιάτος. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για αυτή την επιλογή καθώς μιλάμε για έναν προπονητή που δεν έχει εμπειρία από κορυφαίο επίπεδο καθώς μέχρι πριν λίγο καιρό είχε προπονήσει μόνο ομάδες των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο ο Τσάβι Ρόκα ήταν σίγουρος για την επιλογή του.

Ο δυο Ισπανοί πήραν πάνω τους και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αρκετοί Ισπανοί και Ισπανόφωνοι πήραν μεταγραφή στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι. Παρά την πίστη στον Πογιάτος, η εικόνα και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.  Στη γενικότερη αμφισβήτηση ήρθε να προστεθεί και η ήττα από τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Ισπανό τεχνικό, αλλά και για τον Τσάβι Ρόκα που ευθύνεται για τις περισσότερες επιλογές.

Φήμες για Χιμένεθ

Μπορεί επίσημα ο Παναθηναϊκός να μην αφήσει να εννοηθεί ότι ψάχνει προπονητή, αλλά όπως φαίνεται γίνονται κινήσεις στο παρασκήνιο. Όπως ανέφερε στον αέρα του Over Fm 104,9 , ο Παναθηναϊκός φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την χθεσινή ήττα των «Πρασίνων» αλλά και τις πολύ κακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να είναι φαβορί για το πάγκο του «Τριφυλλιού».

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας προπονητής που γνωρίζει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα μετά τις τρεις θητείες του με την ΑΕΚ. Μάλιστα η δεύτερη συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Είναι επίσης ένας τεχνικός που μπορεί να πάρει το έπακρο από όλους τους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα φημίζεται για το πνεύμα του νικητή που μεταδίδει στην ομάδα του. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έχει έντονους δεσμούς με την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Ενδέχεται αυτό να επηρεάσει την απόφαση του αν ο Παναθηναϊκός του χτυπήσει την πόρτα στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments