Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παράθυρο για άλλη μια μεταγραφή εξτρέμ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παράθυρο για άλλη μια μεταγραφή εξτρέμ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης.

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα δώσει πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Παράλληλα αυτά τα παιχνίδια θα είναι μεγάλων απαιτήσεων. Με λίγα λόγια είναι επιτακτική ανάγκη για τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του ένα γεμάτο ρόστερ με πολλές ποιοτικές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Τα τελευταία 24ωρα ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ποιότητα με τις μεταγραφές των Μπρούμα και Βινάγκρε. Πρόκειται για δυο παίκτες με μεγάλη αξία που μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Μπορεί ο Ολυμπιακός θεωρητικά να είναι πλήρης στα εξτρέμ, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει επιπλέον ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Σύμφωνα με τα “ερυθρόλευκα” ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές συνεχίζουν να κοιτάζουν την αγορά για τα άκρα της ομάδας και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση της τελευταίας στιγμής. Πάντα στα υπόψιν άλλωστε βρίσκεται ο Ενκουντού της Μπεσίκτας.

Αδειάζει και το ρόστερ της ομάδας

Την ίδια ώρα θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ένας από τους παίκτες που αποτέλεσαν παρελθόν είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος αμυντικός ανακοινώθηκε από την Παρτιζάν. Η ομάδα ανακοίνωσε τον δανεισμό του Σέρβου αμυντικού του Ολυμπιακού, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, χωρίς όμως στην συμφωνία να μπει οψιόν αγοράς. Ο Σέρβος, αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, επιστρέφει ωστόσο στην Παρτιζάν, όπου θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά ως δανεικός, χωρίς όμως οψιόν αγοράς.

Η πορεία του πριν τον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος αμυντικός, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς εντάχθηκε στην Παρτιζάν το 2011.Το καλοκαίρι του 2017, ο Μάρκοβιτς εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα ως αρχηγός της δόκιμης ομάδας, περνώντας την περίοδο προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα. Έκανε το επίσημο ντεμπούτο του για την Παρτιζάν, αντικαθιστώντας τον Μπόγιαν Όστογιτς στο 88ο λεπτό του αγώνα εναντίον της Ρτάνι Μπόλγιεβατς για το Κύπελλο Σερβίας, στις 11 Οκτωβρίου 2017.

Με την Εθνική ομάδα

  • Άρχισε να αγωνίζεται για την Εθνική Σερβίας U16 το 2015. Αγωνίστηκε στους περισσότερους αγώνες με την ομάδα, σκοράροντας 1 γκολ σε έναν αγώνα εναντίον της Λετονίας στις 15 Μαΐου 2016. Ως τακτικό μέλος της Εθνικής Σερβίας U17, ο Μάρκοβιτς κλήθηκε στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 του 2017, από τον προπονητή Πέριτσα Ογκνιένοβιτς.
  • Τον Αύγουστο του 2017, κλήθηκε στην Εθνική Σερβίας U19 για το τουρνουά μνήμης «Στέβαν Βίλοτιτς-Τσέλε», αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
  • Τον Δεκέμβριο του 2017, ο Ογκνιένοβιτς τον κάλεσε στην Εθνική Σερβίας U18 για ένα τουρνουά στο Ισραήλ. Έκανε το ντεμπούτο του στην ήττα με 1-0 από τη γηπεδούχο ομάδα στις 11 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους  και επίσης έπαιξε εναντίον της Γερμανίας, την επόμενη μέρα. Ως προπονητής της Εθνικής Σερβίας U21, ο Γκόραν Τζόροβιτς συμπεριέλαβε το Μάρκοβιτς στην ομάδα για ανταγωνιστικούς αγώνες εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας και της Ρωσίας το Σεπτέμβριο του 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments