Αθλητισμός

Σοκ στην ΑΕΚ με Γκαρσία

Σοκ στην ΑΕΚ με Γκαρσία
Λιβάι Γκαρσία ΑΕΚ: 6 με 8 εβδομάδες θα λείψει ο εξτρέμ της Ένωσης μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Λιβάι Γκαρσία και την ΑΕΚ. Ο νεαποκτηθείς εξτρέμ της Ένωσης έκανε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο διεθνής εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αποχώρησε σφαδάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ χρειάστηκε φορείο για να τον μεταφέρουν.

Ο τραυματισμός αυτός σημαίνει πως ο 22χρονος άσος θα λείψει για 6 με 8 εβδομάδες και έτσι θα χάσει ένα μεγάλο μέρος των ευρωπαϊκών αγώνων της Ένωσης. Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά τις πρώτες εμφανίσεις του ταλαντούχου εξτρέμ που έδειχνε να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στη νέα του ομάδα μετά τη μετακίνησή του από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ όπου ανήκε.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ παραχώρησε δανεικό στην Παναχαϊκή τον 21χρονο δεξιό εξτρέμ Χρήστο Γιούση την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Η ομάδα της Πάτρας στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Γιούση με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΚ για ένα χρόνο!

Ο Χρήστος Γιούσης είναι γεννηθείς στις 8/2/1999 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στις μικρές ομάδες της ΑΕΚ και στην πορεία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συμμετέχοντας στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πλατανιά στην Super League 2 έχοντας στο ενεργητικό του 6 συμμετοχές.

Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παναχαϊκής στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Θύελλα Πατρών.Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Η ΑΕΚ από ώρα σε ώρα θα ανακοινώσει τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου. Μετά τη συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές ο Ρουμάνος έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής. Μάλιστα, το βράδυ βρέθηκε στο Περιστέρι για να δει το παιχνίδι της νέας ομάδας του με τον Ατρόμητο.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο παίκτης θα περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΑΕΚ για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις. Ο έμπειρος αμυντικός θα υπογράψει για 4 χρόνια συμβόλαιο και θα λαμβάνει 350.000 ευρώ το χρόνο, ενώ το κόστος της μεταγραφής από τη ρωσική Ούφα έχει κλείσει στις 550.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments