Αθλητισμός

Ελ Αραμπί: Νέο «όχι» από τον Μαροκινό σε πρόταση από το εξωτερικό

Ελ Αραμπί: Νέο «όχι» από τον Μαροκινό σε πρόταση από το εξωτερικό
Ελ Αραμπί: Αρνήθηκε νέα πρόταση ο Ελ Αραμπί από σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας.

Στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί φέρεται να δέχτηκε νέα πρόταση από αραβικό σύλλογο αλλά απάντησε ξανά αρνητικά. Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το “Sportime”, δέχτηκε νέα πρόταση από αραβική ομάδα, με τα χρήματα μάλιστα να είναι πολύ καλά, ωστόσο και πάλι η απάντησή του ήταν “όχι”, καθώς ο 33χρονος προτιμά να συνεχίσει να φορά τα “ερυθρόλευκα”.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες ο παίκτης του Πέδρο Μαρτίνς είχε δεχτεί ξανά πρόταση από ομάδα του Κατάρ, με τα δημοσιεύματα για το θέμα να θέλουν τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να ανησυχούν ότι θα χάσουν τον «μπόμπερ» της ομάδας, παρόλο που ο  προκρίθηκε στους ομίλους του . Το όνομα του συλλόγου από την ασιατική χώρα δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε το ποσό που του προσφέρθηκε. Φημολογείται, όμως, πως η πρόταση για 3ετές συμβόλαιο είχε διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτηκε καν να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά ένα InstaStory «άναψε» φωτιές. Ο Μαροκινός ανέβασε story μέσα από την πρεσβεία του Κατάρ. Ο λόγος που βρέθηκε εκεί ο Μαροκινός επιθετικός δεν έχει γίνει γνωστός όμως αν κρίνουμε από τις αρνήσεις του στις προτάσεις μάλλον δεν έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Το επίμαχο story του Ελ Αραμπί:

Αρνήθηκε προτάσεις για Σισέ, Σα, Καμαρά και Σεμέδο:

Εν τω μεταξύ οι Πειραιώτες είπαν “όχι” και σε προτάσεις για αρκετούς παίκτες. Συγκεκριμένα, κάποιες ομάδες προσέγγισαν τον σύλλογο για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά (από Ιταλία και Αγγλία), του Ζοσέ Σα (από Ρεν και Αγγλία) και του Ρούμπεν Σεμέδο (η Μπενφίκα το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε). Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν τις διαθέσεις τους και τόνισαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν καμία προσφορά για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Παρά την τοποθέτηση της πειραϊκής ΠΑΕ, οι «μνηστήρες» έκαναν διάφορες απόπειρες, αλλά εισέπραξαν τις αρνητικές απαντήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Παράλληλα δύο ομάδες έδειξαν «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του , λίγες ώρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η  κατέθεσε πρόταση για τον Σενεγαλέζο πρόταση, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι ανάλογο επιχείρησε και η Σλάβια Πράγας (δανεικός και οψιόν αγοράς), όμως οι “ερυθρόλευκοι” ήταν κατηγορηματικοί για την παραχώρηση του παίκτη που παραμένει στο Ρέντη. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments