Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρνήθηκε προτάσεις για Σισέ, Σα, Καμαρά και Σεμέδο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αρνήθηκε προτάσεις για Σισέ, Σα, Καμαρά και Σεμέδο
Ολυμπιακός μεταγραφές: Τις τελευταίες ημέρες οι πρωταθλητές δέχτηκαν προτάσεις για τους Σισέ, Σα, Καμαρά και Σεμέδο, αλλά όλοι τους συνεχίζουν κανονικά στον Πειραιά.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν έντονο για τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας έτρεξαν για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ. Παράλληλα δημιουργήθηκαν και κάποια άλλα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Άλλωστε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να πουλάει ακριβά τους ποδοσφαιριστές του και σχεδόν κάθε καλοκαίρι πραγματοποιείται μια μεγάλη πώληση σε ομάδα του εξωτερικού. Αυτό επιβεβαιώθηκε και φέτος με την μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αρκετές ομάδες χτύπησαν την πόρτα του Ολυμπιακού προκειμένου να κάνουν δικό τους κάποια από τα αστέρια του συλλόγου. Ωστόσο σε μεγάλο βαθμό οι Πειραιώτες κατάφεραν να κρατήσουν σε μεγάλο βαθμό τον κορμό του ρόστερ που έφερε την ομάδα στην κορυφή παρά τις πιέσεις και τα εκατομμύρια που πρόσφεραν ομάδες από το εξωτερικό. Αποκορύφωμα ήταν οι τελευταίες ώρες των μεταγραφών καθώς αρκετές προτάσεις έφτασαν στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Προτάσεις για Σισέ, Σα, Καμαρά και Σεμέδο

Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε στις τελευταίες ώρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, κάποιες ομάδες προσέγγισαν τους Πειραιώτες για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά (από Ιταλία και Αγγλία), του Ζοσέ Σα (από Ρεν και Αγγλία) και του Ρούμπεν Σεμέδο (η Μπενφίκα το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε).

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν τις διαθέσεις τους και τόνισαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν καμία προσφορά για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Παρά την τοποθέτηση της πειραϊκής ΠΑΕ, οι «μνηστήρες» έκαναν διάφορες απόπειρες, αλλά εισέπραξαν τις αρνητικές απαντήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Παράλληλα δύο ομάδες έδειξαν «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παπ Αμπού Σισέ, λίγες ώρες πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η Τράμπζονσπορ κατέθεσε πρόταση για τον Σενεγαλέζο πρόταση, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Κάτι ανάλογο επιχείρησε και η Σλάβια Πράγας (δανεικός και οψιόν αγοράς), όμως οι Πειραιώτες ήταν κατηγορηματικοί για την παραχώρηση του παίκτη που παραμένει στα «ερυθρόλευκα». Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η απόσταση μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι μικρότερη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τον Γενάρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments