Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα νέα συμβόλαια παικτών με το λιμάνι

Ολυμπιακός: Τα νέα συμβόλαια παικτών με το λιμάνι
Ολυμπιακός: Νέα συμβόλαια με τους «ερυθρόλευκους» θα κληθούν να υπογράψουν μερικοί ακόμα παίκτες, εκτός από τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο τελικά συνεχίζει στον Ολυμπιακό, με το λιμάνι να προσφέρει στον Πορτογάλο επαγγελματία ποδοσφαιριστή ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Το «σίριαλ» Σεμέδο λοιπόν, ολοκληρώθηκε τελικά με… ερυθρόλευκη κατάληξη και ο ταλαντούχος στόπερ συνεχίζει στους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους Πειραιώτες να θέλουν να «δέσουν» τον παίκτη, αν και έχουν υπάρξει επαφές και με άλλους παίκτες.

Ουσεϊνού Μπα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει συζήτηση και με τον έτερο βασικό στόπερ του Ολυμπιακού, τον Ουσεϊνού Μπα, με τον οποίο μάλιστα, υπάρχει ουσιαστικά εδώ και καιρό συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Πρόκειται για Σενεγαλέζο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Την 1η Ιανουαρίου 2019, ο Μπα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, μα αποφασίστηκε να μείνει ως δανεικός στη Γκαζελέ Αζαξιό μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ στις 23 Ιουλίου 2019, έκανε το ντεμπούτο του για το λιμάνι, όπου έπαιξε για 68 λεπτά στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ 2019-20 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν

Μαντί Καμαρά

Νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να υπογράψει και ο Μαντί Καμαρά για τον οποίο κάνουν… ουρά αρκετοί «μνηστήρες» με τους Πειραιώτες να θέλουν να έχουν απόλυτα το πάνω χέρι στις πιθανές, μελλοντικές, διαπραγματεύσεις. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος στην Εθνική Γουινέας και στη Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Καμαρά ξεκίνησε στις ακαδημίες των ΑΣ Καλούμ και Σαντομπά ΦΚ. Η επαγγελματική του καριέρα ωστόσο, ξεκίνησε το 2016, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΚ Αζαξιό. Ο Καμαρά συμμετείχε σε περίπου 50 αγώνες, από όλες τις διοργανώσεις, με την Αζαξιό, πετυχαίνοντας και 2 τέρματα ενώ από το 2018 ανήκει στον Ολυμπιακό.

Γιώργος Μασούρας

Επίσης, ο Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος στην Εθνική Ελλάδος και στη Σούπερ Λιγκ για τον Ολυμπιακό Πειραιώς Γιώργος Μασούρας, θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Στις 23 Νοεμβρίου 2018 υπέγραψε με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο συνεργασίας με τη συμφωνία να προβλέπει την ένταξή του στην ομάδα των ερυθρολεύκων από τον Ιανουάριο του 2019. Έτσι, ο Ολυμπιακός συμφώνησε να καταβάλει 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο για την απόκτησή του ενώ το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2019, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος που έληξε 0-0.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Τέλος, ένα συμβόλαιο που αναμένεται ακόμα, αφορά στον Σέρβο επαγγελματία ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός πλάγιος μέσος για τον Ολυμπιακό Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Θυμίζουμε πως στις 30 Αυγούστου 2018, ο Ολυμπιακός υπέγραψε τον διεθνή Σέρβο. Συμφώνησαν να παραμείνει με τον πρώην σύλλογό του, τη Ραντνίτσκι, για τη σεζόν 2018 – 2019. Στην αρχή της σεζόν 2018 – 2019, ο Ραντζέλοβιτς προσαρμόστηκε ως αριστερό πλάγιος μέσος με ανάποδο πόδι. Μετά από τους εγχώριους αγώνες πρωταθλήματος, έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ 2018-19 εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου έδωσε ασίστ στον Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς στην ισοπαλία με 2-2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments