Αθλητισμός

Γιώργος Καραγκούνης Παναθηναϊκός: Συζητιέται το όνομά του

Γιώργος Καραγκούνης Παναθηναϊκός: Συζητιέται το όνομά του
Γιώργος Καραγκούνης: Σκοπός να αναλάβει έναν ρόλο σύνδεσης της διοίκησης και του αγωνιστικού τμήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ακούγεται το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Νίκο Παγκάκη μιλώντας στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6, φαίνεται πως στο «τραπέζι» παίζει το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη για την ανάληψη του πόστου του αθλητικού διευθυντή στο «τριφύλλι». Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού επεσήμανε πάντως, ότι μέχρι τώρα όμως δεν έχει γίνει καμία επαφή.

Έτσι, απλώς τα πάντα αφορούν σε συζητήσεις που γίνονται στις τάξεις των διοικούντων την ομάδα με στόχο να αναλάβει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έναν ρόλο σύνδεσης της διοίκησης και του αγωνιστικού τμήματος ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Παγκάκης υπογράμμισε ότι υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που θέλουν τους «πράσινους» να έχουν δραστηριοποιηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη.

Έχει κάνει τρεις θητείες στον Παναθηναϊκό

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Καραγκούνης εντάχθηκε, το 1993, στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην ηλικία των 16 και παρέμεινε περισσότερο από μία τριετία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου στις 8 Σεπτεμβρίου 1996 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α’ Κατηγορία κατά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος (Ιωνικός – Απόλλωνας 1-0) και ήταν βασικός μεσοεπιθετικός για δύο περιόδους με 9 τέρματα συνολικά.

Το καλοκαίρι του 1998 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και στις 8 Νοεμβρίου πρωτοφόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας (αγωνιζόμενος ως βασικός και μέσα στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου της, το στάδιο Καραϊσκάκη) στο 0-0 με τον Εθνικό Πειραιά για το πρωτάθλημα, όντας πλέον στα 21,5 του. Ο προπονητής Βασίλης Δανιήλ τον χρησιμοποίησε κυρίως ως αλλαγή, ο νεοπροσληφθείς όμως στις αρχές Μαρτίου Χουάν Ραμόν Ρότσα, τον καθιέρωσε αμέσως στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού (αντί του Πολωνού Ιγκόρ Σιπνιέφσκι).

Πολύ σύντομα (6 Απριλίου 1999) σημείωσε το πρώτο του τέρμα για λογαριασμό του «τριφυλλιού» στο 6-1 εις βάρος του Αθηναϊκού για το κύπελλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με ατομική ενέργεια, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα και στο ίδιο γήπεδο, πέτυχε και το πρώτο του για το πρωτάθλημα στο 5-1 πάλι επί του Εθνικού Πειραιά, ανοίγοντας το σκορ στο 8′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (έκανε και το 4-1 με εντυπωσιακό βολέ).

Στις 7 Ιουλίου 2007 εντάχθηκε για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας για τρία χρόνια με ετήσιο μισθό 800 χιλιάδες ευρώ και ξαναφόρεσε επίσημα το τριφύλλι σε ένα 0-0 για το πρωτάθλημα εναντίον του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Καθιερώθηκε αμέσως στην ενδεκάδα, ενώ με τις γνωστές για το πάθος τους εμφανίσεις του, εύκολα αναθερμάνθηκε η ιδιαίτερη σχέση που είχε πάντα με τους «πράσινους» οπαδούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments