Ελλάδα

Κακοποίηση σκύλου Χανιά: Τι υποστήριξε ο δράστης του βασανισμού

Κακοποίηση σκύλου Χανιά: Τι υποστήριξε ο δράστης του βασανισμού
Κακοποίηση σκύλου Χανιά: Έναν απίστευτο λόγο επικαλέστηκε ο δράστης του βασανισμού του άτυχου ζώου στην Κρήτη.

Στις αστυνομικές Αρχές παρουσιάστηκε σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ο Α.Χ., δράστης του βασανισμού του σκυλιού στα Χανιά, πράξη για την οποία έχουν ξεσπάσει μεγάλες αντιδράσεις. Ο άντρας από τα Κουνουπιδιανά Χανίων, θυμίζουμε, ότι κακοποίησε βάναυσα τον σκύλο του, κρεμώντας τον και κόβοντάς του τα γεννητικά όργανα.

Ο δράστης, σύμφωνα με το ekriti.gr κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να «ηρεμήσει το σκυλί», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, Ήδη, στον δράστη έχει επιβληθεί χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Ο άνδρας, λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερος. Ο σκύλος χειρουργήθηκε και δέχτηκε άμεσα την απαραίτητη φροντίδα με αποτέλεσμα τα βαριά τραύματα που είχαν προκληθεί στα γεννητικά του όργανα να επουλωθούν ως ένα βαθμό. Το άτυχο ζώο που βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον, αναρρώνει και αναζητά ανθρώπους που θα τον αγαπήσουν και θα τον υιοθετήσουν. Εξίσου σοκαριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι, στο κεφάλι έφερε σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο άνθρωπος που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Πώς σώθηκε το άτυχο σκυλί

Θυμίζουμε ότι το σκυλί σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού φιλόζωου ακτιβιστή από τη  και του κτηνίατρου Κώστα Τερεζάκη. Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο Κώστας Τερεζάκης δήλωσε ότι ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα. Εξήγησε ότι η επέμβαση του περαστικού ήταν αυτή που ανάγκασε τον 55χρονο να διακόψει τη βάναυση πράξη του, ήταν σωτήρια, καθώς αν είχε καθυστερήσει λίγα λεπτά, ο σκύλος θα είχε καταλήξει. «Αν αργούσε πέντε λεπτά, το σκυλάκι δεν θα ζούσε», είπε, ενώ προσέθεσε ότι: «Είχε γεμίσει αίματα όλο το ιατρείο». 

Ο κ. Τερεζάκης σημείωσε ότι περίπου μία ώρα ασχολήθηκε με τα τραύματα του άτυχου τετράποδου, ενώ στη συνέχεια ο σκύλος άρχισε να αναρρώνει. «Τώρα είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ καλά», ανέφερε. Δεκάδες είναι τα σχόλια κατά του 55χρονου στο Facebook, έγινε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του, ενώ πολλοί είναι αυτοί που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες και τα στοιχεία του στο διαδίκτυο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments