Lifestyle

Αυτή είναι η πιο hot Ελληνίδα νοσηλεύτρια

Αυτή είναι η πιο hot Ελληνίδα νοσηλεύτρια
Έχει υπάρξει και αεροσυνοδός.

Η Χριστίνα Βούστρου δεν είναι άγνωστη στο ελληνικό κοινό της showbiz, αφού μας εντυπωσίασε στα καλλιστεία του 2019. Η μελαχρινή καλλονή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το πρώτο της επάγγελμα ήταν αεροσυνοδός αλλά τώρα έχει αφοσιωθεί στη Νοσηλευτική. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει μείνει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα της ζωής της σε Αγγλία και Γερμανία. Επίσης, έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και πλέον λατρεύει να φωτογραφίζεται στο Instagram της.

Είναι εξωστρεφής, ομιλητική και ευγενική, αλλά καμιά φορά την προδίδει ο αυθορμητισμός της. Αν την ψάξετε δε θα τη βρείτε εύκολα, αφού δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στέκι και της αρέσει πάντα να γνωρίζει καινούργια μέρη. Πάντως, αν τη βρείτε να ξέρετε ότι δέχεται το φλερτ με ευγένεια αλλά δεν ενδίδει πάντα. Για να την κατακτήσετε θα πρέπει να έχετε χιούμορ, αυτοπεποίθηση και να είστε κύριοι πάνω από όλα.

Η πανέμορφη Αθηναία αεροσυνοδός και νοσηλεύτρια από τα πιο hot κορίτσια του Instagram μίλησε στο Mediaday για την νοσηλευτική και τον εθελοντισμό που την έχουν κερδίσει. “Από νεαρή ηλικία με γοήτευαν τα ταξίδια και ήθελα να ανακαλύπτω συνεχώς καινούργια μέρη. Μου δόθηκε η ευκαιρία στα 19 μου να εργαστώ σε μια από τις πιο γνωστές αεροπορικές εταιρείες σήμερα, γεγονός το οποίο μου προσέφερε εμπειρίες και φιλίες ζωής. Θα ήθελα σίγουρα να ξανά ασχοληθώ με το επάγγελμα αυτό στο μέλλον” ανέφερε όσον αφορά την αγάπη της για τους αιθέρες.

Ενώ για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία ανέφερε: “Τα καλλιστεία ήταν κάτι το ξαφνικό στην ζωή μου. Η συμμετοχή μου ήταν μια αυθόρμητη απόφαση, καθώς το στενό μου περιβάλλον με συμβούλευε να πάω, αλλά εγώ είχα τούς ενδοιασμούς μου. Εν τέλει, δεν μετανιώνω καθόλου για την επιλογή μου. Τα καλλιστεία ήταν ένας όμορφος και συναρπαστικός σταθμός της πορείας μου και συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποια κοπέλα θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο, να συμμετάσχει άφοβα”.

Η Χριστίνα δίνει και tips ομορφιάς: “Πρωταρχικό ρόλο για κάθε γυναίκα θεωρώ πως παίζει η ενυδάτωση και η υγιή εικόνα του δέρματος. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιώ στο πρόσωπο και στο σώμα. Επίσης, φοράω make up μόνο και οπότε χρειάζεται. Στις φωτογραφίσεις και εξόδους συνήθως, φοράω «βαρή» μακιγιάζ, οπότε αφήνω το δέρμα μου να «αναπνεύσει» όσο τον δυνατόν πιο συχνά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments