Αθλητισμός

Πέπε Ολυμπιακός: Έτοιμος να παίξει με τη φανέλα της ομάδας

Πέπε Ολυμπιακός: Έτοιμος να παίξει με τη φανέλα της ομάδας
Πέπε Ολυμπιακός: Φαίνεται πως ο Πορτογάλος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Πέπε φαίνεται πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό απέναντι στον Λεβαδειακό και να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πέντε εβδομάδες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα θα φορέσει για πρώτη φορά σε αγώνα τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». Ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται και για αυτό όλα δείχνουν ότι στη σημερινή φιλική αναμέτρηση (18:00) των «ερυθρολεύκων» με τον Λεβαδειακό στο Ρέντη, θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Να αναφέρουμε πως πρόκειται για το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της διακοπής, στο οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς. Ο Πέντρο Φιλίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες, γνωστός και ως Πεπέ, ο Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος – αμυντικός μέσος για τον Ολυμπιακό, εντάχθηκε στην ακαδημία νέων της Μπενφίκα στην ηλικία των 12 ετών από την ομάδα της πατρίδας του.

Στις 26 Αυγούστου 2015, ακόμα έφηβος, έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Μπενφίκα Β, παίζοντας σε ολόκληρη τη διάρκεια της νίκης με 1-0 επί της Ολιβεϊρένσε για τη Σεγούντα Λίγα. Ο Πεπέ σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα στις 13 Φεβρουαρίου 2016, στην ισοπαλία με 2-2 εναντίον της Ακαδέμικο ντε Βιζεού. Τη σεζόν 2016 – 2017, σκόραρε τέσσερις φορές (όλα με πέναλτι) σε 38 εμφανίσεις, για να βοηθήσει την ομάδα να τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Στις 21 Αυγούστου 2017, ο Πεπέ εντάχθηκε με δανεισμό στην Εστορίλ. Έκανε το ντεμπούτο του στην Πριμέιρα Λίγα με τον σύλλογο έξι ημέρες αργότερα, ως αλλαγή στην ήττα με 2-1 εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πεπέ σημείωσε το πρώτο του γκολ στην πορτογαλική κορυφαία κατηγορία στις 30 Ιανουαρίου 2018, βοηθώντας στη νίκη με 3-0 επί της Τοντέλα, με μακρινό σουτ νωρίς στον αγώνα.

Πριν από τη σεζόν 2018 – 2019, ο Πεπέ δανείστηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες. Στις 16 Ιουλίου 2019, συμφώνησε σε μόνιμη μετακίνηση με πενταετές συμβόλαιο. Στις 7 Σεπτεμβρίου 2020, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πεπέ με τετραετές συμβόλαιο. Σε όλα τα επίπεδα νέων, ο Πεπέ έκανε 78 συμμετοχές για την Πορτογαλία. Ο πρώτος του αγώνας για την Πορτογαλία U21 πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2016 στην ηλικία των 19, αντικαθιστώντας τον Ντάνιελ Ποντένσε στο 60ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης με 7-1 επί του Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2017.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments