Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει ξανά η συζήτηση με τους Πειραιώτες

Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει ξανά η συζήτηση με τους Πειραιώτες
Ματέους Ρέις Ολυμπιακός: Το όνομα του παίκτη δεν έχει βγει από τη λίστα των «ερυθρόλευκων».

Μπορεί η συζήτηση τώρα να μην προχώρησε μα ο Ματέους Ρέις δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό, αφού ακόμα εξετάζουν πώς, πότε και κάτω από ποιες συνθήκες μπορούν να τον αποκτήσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, το «κεφάλαιο Ματέους Ρέις» θα… ζεσταθεί ξανά για τους Πειραιώτες όταν πιάσει ο χειμώνας και οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές. Εξάλλου, είναι πολύ λογικό η ελληνική ομάδα να έχει «κόλλημα» με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή την ώρα που η αναζήτηση του αντί Τσιμίκα συνεχίζεται στον Ολυμπιακό.

Και ένα από τα ονόματα που απασχόλησε τις προηγούμενες ημέρες αλλά και συνεχίζει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτό του Ματέους Ρέις ντε Λίμα. Γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1995, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αγωνίστηκε φέτος στη Ρίο Άβε, στην Πορτογαλία. Είχε γεμάτη χρονιά με 37 συμμετοχές, ένα γκολ και έξι ασίστ. Και η ελληνική πλευρά με τον Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και έχει τις απαιτούμενες πληροφορίες για τον αριστερό μπακ.

Πάντως, να αναφέρουμε πως για τον Ρέις κινήθηκε και η Πόρτο, πριν αποκτήσει τον Ζαϊντού, τον οποίο ήθελε και ο Ολυμπιακός. Σημαντικό στοιχείο στη συγκεκριμένη υπόθεση το γεγονός ότι ο Ματέους Ρέις μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Ίσως αυτός είναι και λόγος που ο πρόεδρος της Ρίο Αβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, παραδέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι προς πώληση.

Και μπορεί ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, να παρέμεινε στη Ρίο Άβε, αλλά φαίνεται πως έχει πλέον πολύ κακές σχέσεις μαζί της. Για αυτό και «ψάχνεται». Παρότι λοιπόν, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να κάνει δικό του τον Ματέους Ρέις, όσο και αν το προσπάθησε και ο ίδιος ο παίκτης της Ρίο Άβε, αλλά όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η πορτογαλική A Bola, ο αριστερός μπακ αναμένεται να μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο για να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος επιθυμεί με μηδέν κόστος αν και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα στον χειμώνα, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments