Ελλάδα

Λαγός: Παρών τη Δευτέρα – Απειλές στο δικαστηριο

Λαγός: Παρών τη Δευτέρα – Απειλές στο δικαστηριο
Λαγός: Θυμήθηκε την «αθωότητά» του και θα είναι στο δικαστήριο την Δευτέρα για να θυμίσει στην πρόεδρο τα «δικαστικά της εγκλήματα». Καλεί και σε συγκέντρωση αν και «ομολογεί» ότι μπορεί να είναι και μόνος του.

Από τις απειλές και την μη αναγνώριση του δικαστηρίου, στην προσπάθεια να αναγνωριστούν ελαφρυντικά λόγω «πίστης» και φιλοζωίας, και από εκεί σε απειλές στην πρόεδρο την οποία κατηγορεί για εγκλήματα κατά αθώων. Ο λόγος για τον Γιάννη Λαγό που όπως δήλωσε θα παραβρεθεί αύριο στο δικαστήριο όταν θα ανακοινωθούν οι ποινές.

Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλιολιάκου τονίζει την προκλητική ανακοίνωσή του ότι «εάν δεν βγει θετικό το τεστ κοροναϊού που έκανα, την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί θα είμαι στο δικαστήριο. Έχω δικαίωμα λόγου. Θα ακουστούν ΟΛΑ. Γκρεμίζοντας την χούντα τους. Σας περιμένω εκεί. Ακόμα και μόνος όμως θα πάω!».

Ακόμα προσθέτει ότι: «Θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιώτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματά της σε βάρος 67 αθώων». Η προκλητική αυτή δήλωση μόνο ως απειλή μπορεί να εκληφθεί, καθώς δεν προβλέπεται οι κατηγορούμενοι να έχουν τον λόγο στο δικαστήριο, και σίγουρα όχι για να σχολιάσουν την απόφαση των δικαστών.

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι ο Λαγός μαζί με την πλειοψηφία των κατηγορούμενων και φυσικά των διευθυντών της εγκληματικής οργάνωσης δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο, παρά μόνο όταν επρόκειτο να απολογηθούν κι αυτό επειδή είναι υποχρεωτικό.

Μάλιστα καλεί και σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο αναφέροντας ότι «γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν καθε έννοια δικαίου.δεν με φοβίζετε.ποτε δεν θα πάρετε αυτή την χαρά».

Όσον αφορά την αυριανή συγκέντρωση που προανήγγειλε ο Λαγός, ενδιαφέρον έχει ότι αναγνωρίζει ότι μπορεί να είναι μόνος του. Αναφορικά με τους υπόλοιπους διευθυντές της ναζιστικής οργάνωσης, αυτοί όπως όλα δείχνουν δεν θα παραστούν στο δικαστήριο.

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Την ίδια στιγμή η καμπάνια «Δεν είναι αθώοι», καλεί σε συμμετοχή αύριο στο Εφετείο με αίτημα να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους ενόχους.

Η καμπάνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ανακοινώνει κάλεσμα για τη Δευτέρα στις 10 π.μ έξω από το Εφετείο.

Απαιτούμε

Καμία αναγνώριση ελαφρυντικών για την εγκληματική οργάνωση, για όσους έσπερναν το ρατσιστικό δηλητήριο, χτυπούσαν και σκότωναν!

Να επιβληθούν οι υψηλότερες των προβλεπόμενων ποινών για τα επιμέρους εγκλήματά τους αλλά και για τη διεύθυνση της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας!

Να μη δοθεί καμία αναστολή στους ναζί εγκληματίες!

-Οι ναζί στη φυλακή!

Θα το πάμε μέχρι τέλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments