Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [11/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [11/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [11/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [11/10/20].

Κριός

Η στάση σας απέναντι σε μια τρέχουσα σχέση πρόκειται να αλλάξει. Συνειδητοποιείτε ότι δεν θα κερδίσετε τίποτα με τις συνηθισμένες σας τακτικές. Αυτό το άτομο παραμένει ανεπηρέαστο από τις πονηριές σας. Αλλάξτε άμεσα συμπεριφορά γιατί αλλιώς θα το χάσετε δια παντός.

Ταύρος 

Έχετε την τάση να κοιτάτε μόνο τα θετικά σε οποιαδήποτε κατάσταση. Μάλλον είστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια σχέση στην οποία έχετε επενδύσει πολλά, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Δίδυμοι

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να διαλύσετε μια ψευδαίσθηση, που σας προκαλεί προβλήματα εδώ και καιρό. Μια σχέση μπορεί να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο από τον χρόνο σας και παραδόξως όσο περισσότερο δίνετε, τόσο περισσότερο απαιτεί. Συνειδητοποιείτε ότι ήρθε η ώρα να βάλετε κάποια όρια.

Καρκίνος

Έχετε απορροφηθεί από μια σχέση, στην οποία βιώνετε εμπειρίες που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η μονόπλευρη στάση σας, ίσως κάνει κακό σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αλλάξτε συμπεριφορά όσο είναι καιρός. svg%3E

Λέων 

Έχετε την αίσθηση ότι είστε σε σωστό δρόμο με την τελευταία σας σχέση. Μπορεί να έχετε περάσει δύσκολα αλλά σταδιακά τα προβλήματα θα ξεκαθαριστούν. Θα δείτε ότι τα αισθήματα οικειότητας μεταξύ σας θα αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Παρθένος

Ξαφνικά σήμερα σας έρχεται μια επιφοίτηση. Μια κατάσταση που σας προκαλούσε σύγχυση εδώ και καιρό, αρχίζει να βγάζει νόημα. Ξέρετε γιατί το άλλο άτομο θέλει να είναι μαζί σας και κατανοείτε πλήρως τα κίνητρά του. Καταλαβαίνετε επίσης πιο καθαρά τα δικά σας κίνητρα.

Ζυγός 

Αισθάνεστε ανακούφιση, καθώς κάποιο άτομο επιτέλους σας εκφράζει τα συναισθήματά του. Μέχρι τώρα αποδίδατε την περίεργη συμπεριφορά του σε έναν αριθμό πραγμάτων, αλλά όχι στο γεγονός ότι προσπαθούσε να κρύψει τι αισθάνεται. Τώρα έχει την ανάγκη να είναι ειλικρινής μαζί σας.

Σκορπιός

Εάν το μέλλον σας με ένα άτομο φαντάζει συγκεχυμένο τελευταία, σήμερα θα δείτε τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Η ενέργεια της μέρας φέρνει μια αίσθηση σαφήνειας και κατανόησης. Αντιλαμβάνεστε γιατί σας έστελνε τόσο συγκεχυμένα μηνύματα. Στην τελική, είστε και οι δύο ελεύθεροι να επιλέξετε τι θέλετε να κάνετε.

 svg%3E

Τοξότης 

Σήμερα διαπιστώνετε ότι ορισμένες επιφυλάξεις σας διαλύονται σιγά-σιγά. Τον τελευταίο καιρό αισθανόσασταν αμφιβολίες σε μια σημαντική σχέση, λόγω ενός προβλήματος επικοινωνίας. Μέχρι στιγμής φαινόταν αδύνατον να επιλυθεί αλλά σήμερα κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Αιγόκερως

Μπορεί ο/η σύντροφός σας τη μια στιγμή να λέει κάτι και μετά να αλλάζει γνώμη. Ο λόγος για αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, μπορεί να είναι η αναποφασιστικότητα… Που με τη σειρά της οφείλεται στο ότι δεν έχει σαφή εικόνα της κατάστασης. Σταδιακά όλα τα κομμάτια του παζλ θα ενώνονται και τα πράγματα θα αλλάξουν.

Υδροχόος

Μια συγκεκριμένη σχέση σας προκαλούσε ανασφάλεια τον τελευταίο καιρό, χωρίς να εκλογικεύσετε τους φαινομενικά παράλογους φόβους. Σταδιακά, καθώς η κατάσταση ξεκαθαρίζει, συνειδητοποιείτε ότι δεν είχατε τίποτα να φοβηθείτε εξ αρχής.

Ιχθύες

Έχετε φαντασιώσεις με κάποιο άτομο που βρίσκεται μακριά και δεν έχετε την δυνατότητα να το γνωρίσετε πραγματικά. Αλλά σήμερα αυτό θα αλλάξει. Σταδιακά οι ψευδαισθήσεις διαλύονται και συνειδητοποιείτε ότι θα πρέπει να το ξαναπάρετε από την αρχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments