Lifestyle

Δήμητρα Σιγάλα Αγγελική: Νιώθω ευλογημένη που παίζω στη σειρά

Δήμητρα Σιγάλα Αγγελική: Νιώθω ευλογημένη που παίζω στη σειρά
Δήμητρα Σιγάλα Αγγελική: Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα γυρίσματα της σειράς.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο ήταν η ηθοποιός και μια εκ των πρωταγωνιστών της νέας πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Αγγελική», Δήμητρα Σιγάλα.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα γυρίσματα της σειράς, για το πώς προσέγγισε τον ρόλο της Σοφίας, αλλά και το τι αντιμετωπίζει η ηρωίδα «Στη φάση που βρισκόμαστε τώρα η Σοφία έχει μπροστά της έναν τοίχο. Από τη μία είναι η απιστία του Παύλου, από την άλλη η αδελφή της , η οποία την προτρέπει να προσπαθήσει κάτι καινούργιο».

Το βασικό ερώτημα λοιπόν, που ταλανίζει την πρωταγωνίστρια αλλά και όσους παρακολουθούν τη σειρά είναι το τι θα κάνει η «Σοφία». Παράλληλα, η ίδια μίλησε και για την τρυφερή σχέση που έχει με την Κάτια Δανδουλάκη και την Μαρινέλλα ενώ τόνισε πως νιώθει ευλογημένη που παίζει στην «Αγγελική».

Η Δήμητρα Σιγάλα ως «Σοφία Αθανασίου» – Ο ρόλος της στην «»Αγγελική

Μια νέα κι όμορφη γυναίκα που έχει επιλέξει να είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος για τον Παύλο Αργυρό  και στοργική μητέρα για τα δυο παιδιά τους. Αγωνίζεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι και είναι έτοιμη να ρίξει στον εαυτό της το φταίξιμο όταν κάτι στραβώνει. Ανθίζει όταν ο Παύλος δείχνει ότι την αγαπά και επιζητά αδιάκοπα την αποδοχή από την σκληρή και απαιτητική πεθερά της.

Η Σοφία κάνει πολλές και δυσβάσταχτες υποχωρήσεις, είναι δοτική, δεν είναι εγωίστρια, δε διεκδικεί αλλά παρατηρεί και αντιλαμβάνεται πολλά. Για αυτό και όταν μαθαίνει ότι ο άντρας της την απατά για δεύτερη φορά, θα τα γκρεμίσει όλα. Η διάλυση του γάμου της θα σημάνει και την διάλυση της ζωής της ή μήπως μακριά από την χειριστική οικογένεια Αργυρού θα μπορέσει να βρει τον πραγματικό της εαυτό;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments