Αθλητισμός

Σαββίδης ΠΑΟΚ: Το ποστάρισμα με έμπνευση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Σαββίδης ΠΑΟΚ: Το ποστάρισμα με έμπνευση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Σαββίδης ΠΑΟΚ: Ο γιος του μεγαλομέτοχου του «Δικέφαλου» είναι ενοχλημένος από την κριτική που δέχεται η ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ δέχεται κριτική και ο Γιώργος Σαββίδης «σήκωσε το γάντι». Ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μίλησε για «στόματα που θα κλείσουν την Τετάρτη», εννοώντας ότι αυτό θα γίνει μετά τη συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram

Σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε νέο ποστάρισμα στο Instagram παίρνοντας αφορμή από ένα story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρώην προέδρου του μπασκετικού Παναθηναϊκού. «Η πίστη δεν είναι γκρι. Είναι άσπρη και μαύρη. Είτε είσαι ολοκληρωτικά πιστός είτε δεν είσαι καθόλου. Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Δεν μπορείς να είσαι πιστός μόνο όταν σε εξυπηρετεί» έγραψε ο Γιαννακόπουλος και ο Γιώργος Σαββίδης το ανάρτησε και αυτός, αφήνοντας ερωτηματικά.

Δείτε την ανάρτηση Γιαννακόπουλου που «δανείστηκε» ο Γιώργος Σαββίδης

Προσπαθεί να φέρει Καγκάβα ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με το sportime.gr, μέχρι και αυτή την στιγμή οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» προσπαθούν να πείσουν τον Σίνζι Καγκάβα να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ αφού ο Ιάπωνας σταρ είναι ελεύθερος. Οι Όλαφ Ρέμπε και Γιώργος Σαββίδης θεωρούν τον Σίνζι Καγκάβα ως μια εξαιρετική περίπτωση. Άλλωστε, ήταν γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα έκανε κίνηση μόνο για μια τέτοια περίπτωση παίκτη. Το σάιτ, βέβαια, σημειώνει ότι ο «Δικέφαλος» δεν έχει πολλές ελπίδες για τον 31χρονο Ιάπωνα γιατί ο ικανότατος ποδοσφαιριστής προτιμάει ένα καλύτερο πρωτάθλημα και γενικά ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να μην παρατήσουν την υπόθεση μέχρι τελευταία μέρα των μεταγραφών και να διεκδικήσουν τις (λίγες) πιθανότητές τους να αλλάξουν επίπεδο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με τον πολύπειρο Ασιάτη. Στα γραφεία της Μικράς Ασίας υπάρχει απόφαση να μη γίνει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση εκτός εάν… κάτσει το συγκεκριμένο μεταγραφικό «μπαμ». Εδώ, χρειάζεται να υπογραμμιστεί ότι οι προσθήκες ελεύθερων παικτών μπορούν να γίνουν μέχρι τις 23/10.

Ο Σίνζι Καγκάβα με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε μια εκπληκτική πρώτη θητεία κα οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άλεξ Φέργκιουσον να είναι ακόμα στον πάγκο της, να δαπανήσει 18 εκατομμύρια ευρώ το 2012 για να τον κάνει δικό της. Στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής είχε 57 ματς, 6 γκολ και 10 ασίστ. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στη Γερμανία για την Ντόρτμουντ, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 216 συμμετοχές, 60 γκολ και 55 ασίστ!

Η Σαραγόσα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 ενώ λίγες ημέρες πριν, στις 2 Οκτωβρίου έμεινε ελεύθερος από τον ισπανικό σύλλογο. Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Μπεσίκτας και Κερέζο Οσάκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments