Αθλητισμός

Καμπετσής Παναθηναϊκός: Πιθανότητα επιστροφής για τον Έλληνα επιθετικό

Καμπετσής Παναθηναϊκός: Πιθανότητα επιστροφής για τον Έλληνα επιθετικό
Καμπετσής Παναθηναϊκός: Η αποχώρηση του Ντάνι Πογιάτος και η περιθωριοποίηση του Τσάβι Ρόκα, άλλαξαν τα δεδομένα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Όπως όλα δείχνουν ο Αργύρης Καμπετσής, θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, μπαίνοντας πλέον στους τελευταίους εννιά μήνες του συμβολαίου του με το «τριφύλλι».

Η αποχώρηση του Ντάνι Πογιάτος και η περιθωριοποίηση του Τσάβι Ρόκα, άλλαξαν τα δεδομένα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιθετικός στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει λοιπόν, πως βγαίνει από τον… πάγο ο Αργύρης Καμπετσής και είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος χρησιμοποίησε τον νεαρό επιθετικό στις ασκήσεις τακτικής και πιο συγκεκριμένα, στα τελειώματα μαζί με τον Φεντερίκο Μακέντα, στην προπόνηση της Τετάρτης (14 Οκτωβρίου) των «πρασίνων» και πλέον θεωρείται βέβαιο ότι ο 21χρονος άσος θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Πώς κατέληξε στον Παναθηναϊκό

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άρη Πετρούπολης σε ηλικία μόλις έξι ετών και έναν χρόνο μετά τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ ύστερα από εισήγηση του Τόνι Σαβέφσκι το ενδιαφέρον του οποίου ο Καμπέτσης κέντρισε εξαιτίας της πολύ καλής του επίδοσης σε ένα τουρνουά στην Παλλήνη. Ο Αργύρης Καμπετσής φόρεσε τα κιτρινόμαυρα για δύο χρόνια και το 2008 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου παρέμεινε για τα επόμενα εννέα χρονιά.

Το καλοκαίρι του 2017 αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έμεινε ελεύθερος. Έχοντας μείνει λοιπόν, εκτός των «ερυθρόλευκων», ο Καμπετσής αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να μεταβεί στη Γερμανία για χάρη της Μπορούσια Ντόρτμουντ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αγωνίστηκε με τη 2η ομάδα της Ντόρτμουντ για μια σεζόν στην τέταρτη γερμανική κατηγορία έχοντας ως απολογισμό 14 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2018 έπαψε να υπολογίζεται στα πλάνα της γερμανικής ομάδας και του ζητήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Έτσι, κατέληξε στον Παναθηναϊκό στις 20 Αυγούστου 2018 καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» και δύο ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας . Το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού το πέτυχε στις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την τέταρτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, που έληξε 3-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments