Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρνει νέους κανόνες στο Κορωπί

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός φέρνει νέους κανόνες στο Κορωπί
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να αλλάξει πολλά στο Κορωπί.

Αν η πανδημία του κορωνοϊού δεν υπήρχε, ίσως ο Λάζλο Μπόλονι να καθόταν στο ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή που μας έρχεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όμως, ο Ρουμάνος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα και έτσι στο «πράσινο» πάγκο την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ» θα βρεθεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Άλλωστε, γνωρίζει από πρώτο χέρι ειδικά τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Το newspao.gr αναφέρει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα φέρει νέους κανόνες στο Κορωπί, διότι τα… σχοινιά είχαν χαλαρώσει επί του Ντάνι Πογιάτος που αποτέλεσε παρελθόν. Συγκεκριμένα, το άλφα και το ωμέγα για εκείνον, είναι η πειθαρχία. Οι παίκτες δεν είχαν κανένα σεβασμό με τον Πογιάτος, όμως, ο Μπόλονι, από την πρώτη μέρα, θα επιβάλλει σε εκείνους να πειθαρχούν. Είναι αυστηρός και γι’αυτόν τον λόγο έχει έρθει ουκ ολίγες φορές σε σύγκρουση με παίκτες.

Στις προπονήσεις του δίνει ιδιαίτερη έμφαση. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να… τρέχουν πολύ στο προπονητικό κέντρο. Είναι απαιτητικός ο Μπόλονι και στις προπονήσεις του θα χυθεί … πολύς ιδρώτας! Τέλος, είναι αξιοκρατικός ο νέος τεχνικός των πρασίνων. Δίνει ευκαιρίες σε όσους αξίζουν. Επί Πογιάτος οι παίκτες δεν πίστευαν πως μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας.

Το «τριφύλλι», πάντως, δεν περιμένει τον Μπόλονι και ετοιμάζεται για το κομβικό ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την επίσημη «πράσινη» ενημέρωση από τη σημερινή προπόνηση: «Η λίστα με τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Χουάνκαρ υποβλήθηκε σε μαγνητική το βράδυ της Πέμπτης. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ανησυχητικά, καθώς έδειξε τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο χωρίς όμως θλάση. Η αγωνιστική αποχή του υπολογίζεται σε μία εβδομάδα περίπου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Αντόνιο Σαβιέρ σε ένα σουτ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό. Η πρώτη εξέταση ήταν «καθαρή», αλλά αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική. Από εκεί και πέρα σε ατομικό πρόγραμμα παρέμειναν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό. Το πρώτο μέρος μόνο ακολούθησαν οι Κουρμπέλης (συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης), Αγιούμπ (ακολούθως έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο)».

Να σημειώσουμε ότι στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ματς με τους Κρητικούς στις 16:00 την Κυριακή 18/10 θα βρεθεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αφού ο Λάζλο Μπόλονι που έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments