Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [17/10/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [17/10/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [17/10/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [17/10/20].

Κριός

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να είστε ακόμη πιο μυστικοπαθείς από όσο συνήθως. Το ταίρι σας το σιχαίνεται όταν κλείνεστε στο καβούκι σας. Λοιπόν, τι θα χρειαστεί για να βγείτε από αυτό και να αρχίσετε να επικοινωνείτε ξανά;

Ταύρος 

Αν το ταίρι σας δεν είναι ιδιαίτερα ανοιχτό σήμερα, μην απελπίζεστε. Δεν θα διαρκέσει για πολύ. Θα πρέπει να εξετάσει μερικά πράγματα για να μπορέσει να σας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στο μυαλό του. Επειδή εσείς λέτε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό χωρίς να το φιλτράρετε, δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της μέρας μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σας ή να σας απομακρύνει από το ταίρι σας. Το κλειδί είναι η συζήτηση… Αλλά μπορεί να μην είναι όσο εύκολο ακούγεται, γιατί και οι δύο πρέπει να ρίξετε τις άμυνές σας και να αρχίσετε να μιλάτε από καρδιάς.

Καρκίνος

Θα είναι ευκολότερο σήμερα να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας, αντί να έχετε το θάρρος να πείτε τι έχετε πραγματικά στο μυαλό σας. Μπορεί να θελήσετε να καταπιέσετε όσα σας απασχολούν, για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα. Για την δική σας ψυχική υγεία, καλύτερα να μιλήσετε για όλα. svg%3E

Λέων 

Ίσως χρειαστεί να βρείτε χρόνο για να συζητήσετε σοβαρά με το ταίρι σας. Και οι δύο έχετε πράγματα να πείτε, που έπρεπε να μοιραστείτε εδώ και καιρό. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία και ανοίξτε τις καρδιές σας, μιλήστε πραγματικά για τα ζητήματα που σας ενοχλούν. Δεν θα το μετανιώσετε.

Παρθένος

Υπάρχει μια αίσθηση παράνοιας στην ατμόσφαιρα σήμερα.  Για οτιδήποτε φαίνεται σίγουρο, υπάρχει μια αίσθηση ότι κάτι κρύβεται από πίσω. Εσείς όσο και το ταίρι σας πρέπει να το αντιμετωπίσετε προτού κλιμακωθεί. Η συζήτηση θα βοηθήσει στην ανακούφιση της έντασης, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξηγήσετε τι πραγματικά συμβαίνει.

Ζυγός 

Ενδεχομένως να προκύψει μια μικρή διαμάχη με το ταίρι σας σήμερα, αν και ενισχύονται οι δυνατότητες αληθινής επικοινωνίας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να συμφωνήσετε για οτιδήποτε. Αυτό ίσως σημαίνει ότι πρέπει να μαλακώσετε την στάση σας αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα.

Σκορπιός

Ίσως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πείσετε τον/την αγαπημένο/η σας να δεχτεί την άποψή σας σήμερα. Μπορεί να μαλλιάσει η γλώσσα σας και πάλι να επιμένει πεισματικά στην στάση του. Έτσι δεν θα φτάσετε πουθενά. Μάλλον χρειάζεται λίγη δημιουργική σκέψη για να λύσετε αυτό το δίλημμα, αλλά η απάντηση είναι εκπληκτικά κοντά! svg%3E

Τοξότης 

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε σήμερα. Προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ίσως κρατήσετε μυστικά ορισμένα βασικά στοιχεία και να μιλάτε ατελείωτα για ασήμαντα πράγματα. Το καλύτερο είναι να μιλήσετε από καρδιάς.

Αιγόκερως

Υποστηρίζοντας ότι τα ξέρετε όλα και έχετε όλες τις απαντήσεις, μπορεί να μην έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή. Το ταίρι σας μπορεί να έχει μια καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας, που η περηφάνια σας δεν αφήνει να τη δείτε. Αν καταφέρετε να ακούσετε θα είναι προς όφελός σας.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να βρεθείτε σε μια αμήχανη κατάσταση. Ενδεχομένως να παραδεχτείτε κάτι που προσπαθείτε να κρατήσετε μυστικό, ακόμη και από τον εαυτό σας. Ένα γεγονός μπορεί να πυροδοτήσει μια σύγκρουση και να αναγκαστείτε να πείτε την αλήθεια σε όλους τους εμπλεκόμενους. Κάντε το. Θα αισθανθείτε καλύτερα.

Ιχθύες

Έχετε ένα περίεργο συναίσθημα σήμερα. Κάτι δεν σας πάει καλά αλλά δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τι ακριβώς. Ίσως έχετε κάποιες αμφιβολίες για το ταίρι σας. Και όσο περισσότερο εκείνο βεβαιώνει για την αθωότητά του, τόσο περισσότερο ανησυχείτε. Μάλλον δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αλλά πρέπει να το συζητήσετε μαζί του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments