Αθλητισμός

Γιούσεφ Ελ Αραμπί: Αποθέωση από τους συμπαίκτες του μετά την τριάρα στον Ατρόμητο

Γιούσεφ Ελ Αραμπί: Αποθέωση από τους συμπαίκτες του μετά την τριάρα στον Ατρόμητο
Γιούσεφ Ελ Αραμπί: Ήταν ο απόλυτος σταρ του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο και γνώρισε την αποθέωση στα αποδυτήρια.

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί ήταν ο απόλυτος σταρ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον  Ατρόμητο αφού κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Η εξαιρετική εμφάνισή του δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά από τους συμπαίκτες του οι οποίοι τον αποθέωσαν στα αποδυτήρια. Ο Μαροκινός «killer» μπήκε ως αλλαγή για πέτυχε χατ τρικ.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μαροκινός διεθνής στράικερ γνώρισε την αποθέωση μετά το τέλος του αγώνα, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου από τους συμπαίκτες του, όσο και στα αποδυτήρια όπου ακολούθησε… χαμός, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα.

Κι όλα αυτά μάλιστα ενώ ο 33χρονος επιθετικός έπαιξε κόντρα στον Ατρόμητο χωρίς ουσιαστικά να έχει κάνει καμία προπόνηση, μιας κι επέστρεψε την Παρασκευή στην Ελλάδα από τις υποχρεώσεις με την εθνική του.

Ο Μαροκινός πήρε… φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα προσωπικό σόου, έκανε εύκολα τα πράγματα για τους Πειραιώτες. Στο 52′ από ασίστ του Φορτούνη άνοιξε το σκορ σε φάση που αρχικά δόθηκε οφσάιντ αλλά τελικά το γκολ μέτρησε με υπόδειξη του VAR. Έτσι, στο 82′ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι», αφού έκανε πρώτα μια φανταστική ντρίμπλα με τακουνάκι έπειτα από πάσα του Λοβέρα και στο 87′ με κοντινή προβολή έκλεισε το σκορ. Να αναφέρουμε πως στο 65′ ο Χασάν είχε κάνει το 2-0 έπειτα από ασίστ του Εμβιλά, «τελειώνοντας» ουσιαστικά το ματς.

Με ένα «χρυσό» συμβόλαιο φαίνεται πως ο Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός, παραμένει στο λιμάνι.

Οι Καταριανοί πράγματι πρόσφεραν τρία εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον Ελ Αραμπί. Πρόκειται μάλιστα, για μια προσφορά που θα μπορούσε να δεχτεί και θα ήταν σε θέση να φύγει ο Μαροκινός, όπως έκανε ο Γκιγιέρμε. Ακόμα και αν είχε συμβόλαιο. Αλλά φαίνεται πως δεν ήθελε να φύγει.

Αυτό που εικάζεται είναι ότι κάτι συζητήθηκε με τους ανωτέρω, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το iapopsi, ως προς το οικονομικό κομμάτι και φαίνεται πως τα… βρήκαν αν και αναμένονται εξελίξεις τον ερχόμενο Ιανουάριο. Πάντως, λέγεται στον Πειραιά ότι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης. Ακόμα και από τον Βαλμπουενά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments