Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Ετοιμάζει Βινάγκρε, Πέπε και Μπρούμα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Ετοιμάζει Βινάγκρε, Πέπε και Μπρούμα ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τους νέους για το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλική ομάδα.

Το πρώτο ζητούμενο για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολη νίκη κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου με 4-0. Το επόμενο ματς είναι το πρώτο για τους ομίλους του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα τους. Αλώστε τα εντός έδρας παιχνίδια ήταν πάντα το δυνατό σημείο της ομάδας του Μαρτίνς.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αρκετοί αντέδρασαν με την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να αφήσει εκτός αποστολής τους Βινάγκρε (αρχικά), Μπρούμα και Πέπε (πριν από τον αγώνα) από την αποστολή. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός αφήνει εκτός νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, αφού θέλει σιγά-σιγά να τους βάζει στο κλίμα της ομάδας. Και τα αποτελέσματα τον έχουν δικαιώσει μέχρι σήμερα.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να προφυλάξει τον νεαρό αριστερό μπακ, ο οποίος επέστρεψε με μικροτραυματισμό από την πατρίδα του, ενώ τους άλλους δύο τους άφησε την τελευταία στιγμή εκτός. Οι τρεις παίκτες αναμένεται να φορτσάρουν ενόψει της Μαρσέιγ, με τον Βινάγκρε να θεωρείται «σίγουρος» πως θα ξεκινήσει κόντρα στους Γάλλους έναντι του Χολέμπας.

Τις επόμενες μέρες φυσικά ο Μαρτίνς θα τσεκάρει τους παίκτες του και θα καταστρώσει τα πλάνα του για να υποδεχθούν τους Μασσαλούς στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Τετάρτη για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αποθέωση για τον Ελ Αραμπί

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί ήταν ο απόλυτος σταρ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο αφού κατάφερε να πετύχει τρία γκολ. Η εξαιρετική εμφάνισή του δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά από τους συμπαίκτες του οι οποίοι τον αποθέωσαν στα αποδυτήρια. Ο Μαροκινός «killer» μπήκε ως αλλαγή για πέτυχε χατ τρικ.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μαροκινός διεθνής στράικερ γνώρισε την αποθέωση μετά το τέλος του αγώνα, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου από τους συμπαίκτες του, όσο και στα αποδυτήρια όπου ακολούθησε… χαμός, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα. Κι όλα αυτά μάλιστα ενώ ο 33χρονος επιθετικός έπαιξε κόντρα στον Ατρόμητο χωρίς ουσιαστικά να έχει κάνει καμία προπόνηση, μιας κι επέστρεψε την Παρασκευή στην Ελλάδα από τις υποχρεώσεις με την εθνική του.

Ο Μαροκινός πήρε… φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα προσωπικό σόου, έκανε εύκολα τα πράγματα για τους Πειραιώτες. Στο 52′ από ασίστ του Φορτούνη άνοιξε το σκορ σε φάση που αρχικά δόθηκε οφσάιντ αλλά τελικά το γκολ μέτρησε με υπόδειξη του VAR. Έτσι, στο 82′ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι», αφού έκανε πρώτα μια φανταστική ντρίμπλα με τακουνάκι έπειτα από πάσα του Λοβέρα και στο 87′ με κοντινή προβολή έκλεισε το σκορ. Να αναφέρουμε πως στο 65′ ο Χασάν είχε κάνει το 2-0 έπειτα από ασίστ του Εμβιλά, «τελειώνοντας» ουσιαστικά το ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments