Αθλητισμός

Προπονητής Παναθηναϊκού: Φήμες ότι ψάχτηκε για Χουανφράν

Προπονητής Παναθηναϊκού: Φήμες ότι ψάχτηκε για Χουανφράν
Προπονητής Παναθηναϊκού: Αν και καλύφθηκε η θέση, δημοσίευμα υποστηρίζει πως εξετάστηκε και η περίπτωση του Χουανφράν.

Την περίπτωση του Χουανφράν φαίνεται πως έψαξε ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα, αν και ενδιαφέρον για την περίπτωσή του εκδήλωσε και η Αλ Ουάσλ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως οι «πράσινοι» είχαν στο στόχαστρό τους τον Χουανφράν για τον ρόλο του προπονητή. Βέβαια, το σενάριο αυτό δεν έχει κάποια βάση και δεν προκύπτει από κάπου ενώ η θέση καλύφθηκε ήδη. Ενδεικτικά απλά να αναφέρουμε πως τελευταία, ήταν προπονητής στη Λούγκο, από την οποία αποτελεί παρελθόν.

Δείτε τη δημοσίευση για τον Χουανφράν στο Twitter:

Ο Λάζλο Μπόλονι «πιάνει δουλειά από Δευτέρα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ο Λάζλο Μπόλονι, σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στην ουγγρική ιστοσελίδα «nemzetisport.hu». Ο 67χρονος τεχνικός τόνισε πως αναλαμβάνει και επίσημα τα νέα καθήκοντά του από αύριο Δευτέρα (19 Οκτωβρίου). Ο ίδιος ανέφερε πως μίλησε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του ζήτησε να ξαναδώσει στον Παναθηναϊκό τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως δεν πιστεύει στα… μαγικά, αλλά στη σκληρή δουλειά. «Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις. Έτσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζει στην ουγγρική πρωτεύουσα».

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες. Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια ημέρα, επειδή δεν είμαι μάγος»!

«Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στο «hocus pocus»! Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στον σωστό δρόμο», τόνισε ο Μπόλονι και προσέθεσε πως «ένας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments