Αθλητισμός

ΜακΛάφλιν Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» τον Αμερικανό πλέι μέικερ το «τριφύλλι»

ΜακΛάφλιν Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» τον Αμερικανό πλέι μέικερ το «τριφύλλι»
ΜακΛάφλιν Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είναι στο «μικροσκόπιο» του «τριφυλλιού» που έχει μεγάλη ανάγκη στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματήσει την προσπάθειά του να ενισχυθεί στον «άσο». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το «τριφύλλι» κοιτάζει διάφορους γκαρντ. Όπως αναφέρει το to10.gr, σενάρια των τελευταίων ωρών φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Τζόρνταν ΜακΛάφλιν, που την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ύψος 1.80μ. και αποτελεί έναν εκρηκτικό παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση «1», όσο και στο «2». Είναι απόφοιτος του USC, αλλά δεν κατάφερε να βρει θέση στο ντραφτ του 2018, αλλά βρήκε συμβόλαιο στη θυγατρική ομάδα των Μπρούκλιν Νετς. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στους «λύκους» με two way contract, κάνοντας στις 8 Φεβρουαρίου ρεκόρ καριέρας με 24 πόντους και 11 ασίστ. Η εξέλιξη πάντως δεν ήταν αυτή που όλοι περίμεναν μετά την εντυπωσιακή χρονιά στους Long Island Nets, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Δείτε βίντεο με τον παίκτη που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό για τον «άσο»

Δείτε πόσο εκρηκτικός είναι παρά το ύψος του

\

Τι γίνεται με τους τραυματίες του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός έχει τραυματίες και γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβουν τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας. Να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, αντιθέτως έκανε ξανά θεραπεία και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου με τη Φενέρμπαχτσε είναι αμφίβολη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δέχθηκε ένα χτύπημα στα πλευρά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται κι έτσι ο Γιώργος Βόβορας δεν είναι σίγουρος αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τη μονομαχία με την τουρκική ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Κίφερ Σάικς, λόγω προβλήματος στο πόδι -επίσης από τον αγώνα με τους «μπλαουγκράνα»- από την άλλη όμως, τα ευχάριστα έρχονται από τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 26χρονος γκαρντ προπονείται κανονικά το τελευταίο τριήμερο, έχει ξεπεράσει πλήρως την θλάση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και είναι έτοιμος για τον αγώνα με την ομάδα από την Τουρκία. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός στην Euroelague έχει μέχρι τώρα μία νίκη και δύο ήττες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments