Ειδήσεις

Ολυμπιακός Μαρσέιγ: Ποιες θέσεις αποτελούν ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Ολυμπιακός Μαρσέιγ: Ποιες θέσεις αποτελούν ερωτηματικά για την ενδεκάδα
Ολυμπιακός Μαρσέιγ: Ο Πέδρο Μαρτίνς προετοιμάζει την ομάδα του και έχει καταλήξει σε μεγάλο ποσοστό στην ενδεκάδα για τον αγώνα που θα αποτελέσει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League.

Σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μαρσέιγ, την πρεμιέρα των Πειραιωτών στους φετινούς ομίλους του Champions League. Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους, καθώς η απόφαση για τη μερική επιστροφή φιλάθλων στο γήπεδο ανακλήθηκε με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport-fm.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε κάποιες από τις προθέσεις του όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Μασσαλούς στη χθεσινή προπόνηση. Κάτι, βέβαια, που θα συμβεί σήμερα, ένα 24ωρο πριν από τον αγώνα με την Γαλλία. Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει με το γνωστό 4-3-3 την ομάδα του και υπάρχει ένα δίλημμα για μία θέση στο αρχικό σχήμα. Αυτή αφορά το ένα άκρο της επίθεσης, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Μασούρα να έχουν ίδιες πιθανότητες για να ξεκινήσουν ως βασικοί. Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Ποιος θα παίξει αριστερά

Σύμφωνα με το Sportime, «παίζεται» και η θέση του αριστερού μπακ. Η αθλητική εφημερίδα έγραψε ότι: «Σε περίπτωση που ο Πέδρο Μαρτίνς αποφασίσει να αφήσει τον Βινάγκρε εκτός, τότε και πάλι θα παίζεται η θέση στα αριστερά της άμυνας. Ο Χολέμπας έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Γι΄ αυτό λοιπόν δεν αποκλείεται να σκεφτεί να αλλάξει το μπακ στην αριστερή πτέρυγα. Μία σκέψη που έχει κάνει είναι να χρησιμοποιηθεί ο Ντρέγκερ, ακόμη και για αριστερό μπακ. Αν και έχει πέσει στο… τραπέζι να πάει αριστερά ο Ραφίνια, όπως έχει παίξει στην καριέρα του και να αγωνιστεί ο Ντρέγκερ στα δεξιά».

Όπως φαίνεται και από τα δύο ρεπορτάζ, η ενδεκάδα έχει κλείσει κατά τα 9/11, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως, ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει ετοιμάσει εκπλήξεις για τον Αντρέ Βίλας Μπόας και την Ολιμπίκ που δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο εσωτερικά αφού υπάρχουν γκρίνιες για τον συμπατριώτη του Μαρτίνς τόσο όσο αφορά τα αποτελέσματα, όσο και τις εμφανίσεις της Μαρσέιγ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments