Ελλάδα

Εμπρησμοί αυτοκινήτων: Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα στην Αττική – Έκαψαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες [pics]

Εμπρησμοί αυτοκινήτων: Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα στην Αττική – Έκαψαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες [pics]
Εμπρησμοί αυτοκινήτων: Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε Αθήνα, Καλλιθέα και Πέραμα.

Άγνωστοι δράστες πυρπόλησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (21 Οκτωβρίου) έξι αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες σε Πέραμα, Αθήνα και Καλλιθέα ενώ έχει ξεκινήσει ήδη προανάκριση για τα περιστατικά.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, οι εμπρησμοί ξεκίνησαν στις 02:30 από το Πέραμα, όπου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στη διασταύρωση των οδών Παπανδρέου και Ηρακλείου, στις 02:50 πυρπόλησαν δύο αυτοκίνητα στον οδό Νεϊγύ στην Αθήνα, ενώ λίγο πριν από τις 04:00 έβαλαν φωτιά σε ένα ακόμα αυτοκίνητο και τρεις μοτοσικλέτες στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα.

Πάντως, για τα περιστατικά διεξάγεται προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο συνδέονται μεταξύ τους ενώ προς το παρόν άγνωστοι παραμένουν τόσο οι δράστες όσο και τα κίνητρα πίσω από το μπαράζ επιθέσεων. Πρόκειται για εμπρηστικές επιθέσεις που δεν παρατηρούνται πρώτη φορά καθώς τον προηγούμενο μήνα σημειώθηκαν αντίστοιχα σε Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Παλλήνη.

Μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων σε Αχαρνές και Ασπρόπυργο

Μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων σημειώθηκε τα ξημερώματα της 4ης Σεπτεμβρίου σε δύο περιοχές της Αττικής. Το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάστηκε να επέμβει συνολικά τρεις φορές, καθώς άγνωστοι έκαψαν τρία διαφορετικά οχήματα στις περιοχές του Μενιδίου και του Ασπροπύργου. Αρχικά, υπήρξε τηλεφώνημα για τη φωτιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα στον Ασπρόπυργο, όπου επιχείρησαν τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη κλήση από τις Αχαρνές, όπου ένα Ε.Ι.Χ όχημα επί της οδού Αλεξάνδρειας τυλίχτηκε στις φλόγες, με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα να σβήνουν την φωτιά. Έπειτα, ένα άλλο όχημα στην περιοχή του Μενιδίου, στην συμβολή των οδών Γ. Ρίτσου και Λαδά, έπιασε φωτιά. Τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, επιχείρησαν για την κατάσβεσή.

Καμένα αυτοκίνητα και στην Παλλήνη

Μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων σημειώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Παλλήνης. Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι πυρπόλησαν πέντε αυτοκίνητα στην περιοχή, με το Πυροσβεστικό Σώμα να παρεμβαίνει για να σβήσει τη φωτιά.

Η πρώτη περίπτωση εμπρησμού αυτοκινήτου σημειώθηκε σε αγροτικό όχημα στην οδό Κλεομένους, όπου δώδεκα πυροσβέστες με έξι οχήματα έσβησαν τη φωτιά. Ακολούθησε τηλεφώνημα για φωτιά σε άλλα τέσσερα αυτοκίνητα στις οδούς Πυθαγόρα και Ασκληπιού, όπου στις δύο επιχειρήσεις μετείχαν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments